Jump to content
trollophile

Castiga fara a avea cunostinte

Recommended Posts

Posted (edited)

Se pare ca e down momentan ...

O intrebare naroada: adfocus cum te plateste? pana acum pe un link am facut 40 de vizite si am doar 0.00017$. Nu plateste fiecare vizita? Sau trebuie sa setez altfel eu tVieweru' ?

Edited by Sp3L
Posted

Depinde de unde ai proxy-urile ,

United Kingdom $5.50 CPM $5.70 CPM

United States $4.60 CPM $5.50 CPM

New Zealand $4.50 CPM $4.70 CPM

Netherlands $4.10 CPM $4.30 CPM

Denmark $3.90 CPM $4.30 CPM

Australia $3.90 CPM $4.20 CPM

Ireland $3.50 CPM $3.70 CPM

Norway $3.20 CPM $4.00 CPM

Sweden $3.10 CPM $3.50 CPM

daca is din china iti da 0.10 / 1000 vizite .....

Posted

In 5 ore am facut doar 120 de wiews.Nu cred ca merge programul.Am pus lista de proxy care a oferito trollophile,am pus si o lista din proxy goblin si doar 120 de wiews.Care o fi problema?Delayul e pus 15-20 si timeout 10.Oare gresesc undeva?

120 de views e foarte probabil sa le fi facut din utilizatorii bubblews.

Posted
In 5 ore am facut doar 120 de wiews.Nu cred ca merge programul.Am pus lista de proxy care a oferito trollophile,am pus si o lista din proxy goblin si doar 120 de wiews.Care o fi problema?Delayul e pus 15-20 si timeout 10.Oare gresesc undeva?

120 de views e foarte probabil sa le fi facut din utilizatorii bubblews.

Prima problema ar putea fi faptul ca unele proxy-uri au timpul de raspuns mai greu si timeout 10 nu e destul pentru a reusi sa vezi bubblews.

Posted (edited)
Am facut cu alt exploit viewsurile alea, si am dat request payment pe Bubble..

please wait 24hrs ziceau :) acum bag la adfocus :) 2k views in 10 minute deja am si acol 4$

Impartaseste si tu cu colegii de pe rst cu ce le-ai facut:) Si cate views ai facut si cat ti-au dat?

Edit: posteaza aici cand primestii banii sa stim daca e scam sau nu.Bafta

Edited by olimpiulucian
Posted
Am facut cu alt exploit viewsurile alea, si am dat request payment pe Bubble..

please wait 24hrs ziceau :) acum bag la adfocus :) 2k views in 10 minute deja am si acol 4$

Intreb si eu, daca bagi asa multe views intr-un timp scurt, nu-si dau aia seama de miscare?

Posted
Intreb si eu, daca bagi asa multe views intr-un timp scurt, nu-si dau aia seama de miscare?

Normal ca isi dau seama,il alt post eu am recomandat sa se foloseasca programul la un interval de timp.Problema e ca eu cu tviewer in toata ziua am reusit sa fac doar 130 de views.El cica a gasit alta metoda,dar nu a zis care.Nu e frumos.Ori taci din gura ori zici si la restul.Trolophille a fost baitas si a explicat pas cu pas ce trebuie facut.Infine...

Posted

Va vor bana dupa prima plata daca mai folositit programele alea.

Fiti putin mai inventivi.

Hitleap ( sau alte exchanguri) + URL Shorter from twitter (gasiti pe gugle cum) + blog personal + referer condition(if hitleap -> twiter url ).

Nu va dau mura in gura.

Posted

daNNy.bv combina traficul tau cu unul adevarat + comenturi + like-uri

download parlingo si iti dau in pm grupul care face exchange-uri

Azi am facut 5 usd adevarati cu 20 de posturi, sa ajung la 100 de posturi si le combin cu exchange trafic.

Posted
Pana acum 24bn85x.png

Maine fac request si la ala

a doua tura , dupa ce am facut odata request.

24mgxex.png

astept 24h sa vedem daca behaie cv :)

Sa ne zici daca ti-a dat ceva :)

Posted

x2rzt2.png

In maxim 3 ore fara niciun proxy sau alte prostii. :D

La un numar mare de useri conectati ai mai multe sanse sa primesti like-uri, functioneaza pe medelul Like 4 Like .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...