Sp3L Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 (edited) Se pare ca e down momentan ...O intrebare naroada: adfocus cum te plateste? pana acum pe un link am facut 40 de vizite si am doar 0.00017$. Nu plateste fiecare vizita? Sau trebuie sa setez altfel eu tVieweru' ? Edited January 5, 2013 by Sp3L Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 pe 900 de vizite am 0.2555 si nu stiu dc am impresia ca e un sfert de dolar si nu doi juma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
united7170 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 adfoc.us vizite: 1565 $0.2865 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caii Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 mai bine ati pune toti mana si ati face ceva util.ON: vreo 140 vizite reale US/DE - Check Browser Compatibility, Cross Platform Browser Test - Browsershots Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeDu Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Depinde de unde ai proxy-urile , United Kingdom $5.50 CPM $5.70 CPMUnited States $4.60 CPM $5.50 CPMNew Zealand $4.50 CPM $4.70 CPMNetherlands $4.10 CPM $4.30 CPMDenmark $3.90 CPM $4.30 CPMAustralia $3.90 CPM $4.20 CPMIreland $3.50 CPM $3.70 CPMNorway $3.20 CPM $4.00 CPMSweden $3.10 CPM $3.50 CPMdaca is din china iti da 0.10 / 1000 vizite ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 (edited) Pt cei ce iau putin din 1000 vizite:Exact ce a zis si DeDu si ce am precizat si eu in post. Daca nu aveti vizite din UK, nu va mai obositi sa faceti.LE:Celor ce nu le merge tViewer, dati un search pe forum sau aveti link-ul mai jos.https://rstforums.com/forum/60498-website-traffic-view-bot.rst#post413088 Edited January 5, 2013 by trollophile Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 In 5 ore am facut doar 120 de wiews.Nu cred ca merge programul.Am pus lista de proxy care a oferito trollophile,am pus si o lista din proxy goblin si doar 120 de wiews.Care o fi problema?Delayul e pus 15-20 si timeout 10.Oare gresesc undeva?120 de views e foarte probabil sa le fi facut din utilizatorii bubblews. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger9620 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 In 5 ore am facut doar 120 de wiews.Nu cred ca merge programul.Am pus lista de proxy care a oferito trollophile,am pus si o lista din proxy goblin si doar 120 de wiews.Care o fi problema?Delayul e pus 15-20 si timeout 10.Oare gresesc undeva?120 de views e foarte probabil sa le fi facut din utilizatorii bubblews.Prima problema ar putea fi faptul ca unele proxy-uri au timpul de raspuns mai greu si timeout 10 nu e destul pentru a reusi sa vezi bubblews. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Prima problema ar putea fi faptul ca unele proxy-uri au timpul de raspuns mai greu si timeout 10 nu e destul pentru a reusi sa vezi bubblews.cam cat ar trebuie sa pun timeout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger9620 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 cam cat ar trebuie sa pun timeout?Poti incerca cu 30. Ar trebui sa fie de ajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Poti incerca cu 30. Ar trebui sa fie de ajuns.Intradevar,ai dreptate,10 e prea putin.Am pus 50 si acuma merge foarte bine.Ms mult,bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Totusi o chestie nu inteleg.Trollophile,poate ne lamuresti tu.Eu am 120 de views si am generat 2,20$.In tutorial spuneai ca la 20k views plateste 20$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Am facut cu alt exploit viewsurile alea, si am dat request payment pe Bubble.. please wait 24hrs ziceau acum bag la adfocus 2k views in 10 minute deja am si acol 4$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 (edited) Am facut cu alt exploit viewsurile alea, si am dat request payment pe Bubble.. please wait 24hrs ziceau acum bag la adfocus 2k views in 10 minute deja am si acol 4$Impartaseste si tu cu colegii de pe rst cu ce le-ai facut:) Si cate views ai facut si cat ti-au dat?Edit: posteaza aici cand primestii banii sa stim daca e scam sau nu.Bafta Edited January 5, 2013 by olimpiulucian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3L Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Am facut cu alt exploit viewsurile alea, si am dat request payment pe Bubble.. please wait 24hrs ziceau acum bag la adfocus 2k views in 10 minute deja am si acol 4$Intreb si eu, daca bagi asa multe views intr-un timp scurt, nu-si dau aia seama de miscare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 adfoc.us ala este un cacat merg views si daca dai refresh la paginatrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Intreb si eu, daca bagi asa multe views intr-un timp scurt, nu-si dau aia seama de miscare?Normal ca isi dau seama,il alt post eu am recomandat sa se foloseasca programul la un interval de timp.Problema e ca eu cu tviewer in toata ziua am reusit sa fac doar 130 de views.El cica a gasit alta metoda,dar nu a zis care.Nu e frumos.Ori taci din gura ori zici si la restul.Trolophille a fost baitas si a explicat pas cu pas ce trebuie facut.Infine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Inca o chestie,poate stie cineva.Eu dau "show browser" si multe dintre ele se conecteaza dar nu le inregistreaza ca "views".Care o fi problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Va vor bana dupa prima plata daca mai folositit programele alea.Fiti putin mai inventivi.Hitleap ( sau alte exchanguri) + URL Shorter from twitter (gasiti pe gugle cum) + blog personal + referer condition(if hitleap -> twiter url ).Nu va dau mura in gura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeCrew Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 asteas kkt-uri cu proxy-uri faci dar si te baneaza mai bine nu mai fa Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Pana acum Maine fac request si la alaa doua tura , dupa ce am facut odata request.astept 24h sa vedem daca behaie cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 daNNy.bv combina traficul tau cu unul adevarat + comenturi + like-uridownload parlingo si iti dau in pm grupul care face exchange-uriAzi am facut 5 usd adevarati cu 20 de posturi, sa ajung la 100 de posturi si le combin cu exchange trafic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAb.h4x Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Pana acum Maine fac request si la alaa doua tura , dupa ce am facut odata request.astept 24h sa vedem daca behaie cv Sa ne zici daca ti-a dat ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Pana acum Maine fac request si la alaa doua tura , dupa ce am facut odata request.astept 24h sa vedem daca behaie cv Ce program ai folosit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutulik Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 In maxim 3 ore fara niciun proxy sau alte prostii. La un numar mare de useri conectati ai mai multe sanse sa primesti like-uri, functioneaza pe medelul Like 4 Like . Link to comment Share on other sites More sharing options...