SuperHuman Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Care dintre voi a hack-uit din nou rstcenter.com.ro - / ? Eu va sugerez sa terminati, ca majoritatea sunteti niste pustani ciorditi care au avut prea mult PC-ul in fata, si sa nu va treziti ca face ownerul plangere, sa va bata niste oameni in uniforme la usa .Sfat personal.
1337 Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 (edited) Mai intru din greseala pe site-ul ala, chrome's fault.Posteaza logurile sa vedem si noi cine si cum ti-l hacareste.Daca incerci sa ne faci o demonstratie de putere cu asta sa stii ca nu ti-a iesit cum ti-ai propus. Pustani ciorditi? Edited January 6, 2013 by 1337
nuderanja1 Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 superhuman, se hackuieste singur owneru ..dar nu te-ai prins tu
Undeath Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Auzi .. Ai avea ceva împotriva sa-mi sugi pula ?
SuperHuman Posted January 6, 2013 Author Report Posted January 6, 2013 Bag de seama, ca nici nu stiti sa cititi, nici nu sunt ownerul, si nici nu l-am hack-uit, dar se pare ca unul din voi o face .
nuderanja1 Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 superhuman, la cat de suparat esti...se pare ca tu esti ownerul, in alt post ai si recunoscut ca tu ai facut forumu etc.. (sper ca nu ai intrat cu ipu de acasa pe forum aici ca e jale)
elinush Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Auzi .. Ai avea ceva împotriva sa-mi sugi pula ?am mai citit pe forumul asta si se mai dau si mari hakeri cu etica ..
united7170 Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Eu sunt dl. Nedelea E. Despre care vorbesc domniile voastre.O sa-mi permit sa va anunt, dragilor, ca nu sunt owner, al acelui forum, ci doar l-am facut, la cerea cuiva, contra-cost.Nu-mi rezerv drepturi asupra lui, nu ma intereseaza ce se posteaza in el, dupa cum probabil ati putut observa n-am nici un post, se intampla doar ca eu sa fii facut forumul, nu ma intereseaza continutul s.a.m.d.Succes.Domnia mea doreste sa taci dracu ! Ma pis pe site-ul vostru de cacat , nu da nimeni 2 bani pe cacatu vostru , nu incalzeste pe nimeni la suflet daca apare hacked by pisatila sau e sters tot. Dispari !
wildchild Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Mereu copia?i, niciodat? egala?i.S? moar? du?manii, nu Nytro? 1