Jump to content
afumat

EASY Challenge : SQL injection

Recommended Posts

OFF: Am observat si zilele trecute asta... Ori is eu prost, ori dupa ce exploatati un site de asta mai "periculos" va cacati pe voi, si ca masura de siguranta faceti un challenge repede pe rst si prostii il rezolva si va acopera urmele. Adica sa imi bag pula, de ce ai posta un challenge pe care orice prost dupa ce a citit 2 randuri pe net poate sa il rezolve? Si mai ales in site-uri gen asta sau ce a facut Praetorian ieri *.gov, presidency etc... Ceva-i stricat.

ON: 63854250.jpg... :|

OFF: Am observat si zilele trecute asta... Ori is eu prost, ori dupa ce exploatati un site de asta mai "periculos" va cacati pe voi, si ca masura de siguranta faceti un challenge repede pe rst si prostii il rezolva si va acopera urmele. Adica sa imi bag pula, de ce ai posta un challenge pe care orice prost dupa ce a citit 2 randuri pe net poate sa il rezolve? Si mai ales in site-uri gen asta sau ce a facut Praetorian ieri *.gov, presidency etc... Ceva-i stricat.

ON: 63854250.jpg... :|

Sweby referitor la comentariul tau... de exploatat, am exploatat acest site acuma 2 saptamani sau mai bine , chiar m-am chinuit sa bag si shell ! daca era serios acuma probabil eram si eu in arest prevenitv... si am pus acest challenge din cauza bypassului tricky, bucatile de syntaxe care contin bypass waf pe google, nu se potriveau aici! Multumesc pentru participare... Sanatate!

PS: lasa usa deschisa , ca sa nu ti-o strice ''aia'' si poate ne vedem la celula =))))