phynx Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 (edited) Buna RST. M-am apucat de atestatul meu. Dupa un thread anterior unde am discutat tema lui m-am gandit sa fac o interfata web unde poti interoga diferite tabele dintr-o baza de date specific pentru o scoala(ex: biblioteca < sa cauti cartea pe care o vrei sa iti afiseze locul unde este plasata, autorul, starea ei> elevi<adresa nr de telefon numele, prenumele>) etc.Sunt foarte slab la grafica.. Cel putin pentru logo m-am chinuit o ora--o ora si un sfert. Va rog, imi spuneti si mie o parere despre cum arata designul si daca ma puteti ajuta cumva sa il "rotunjesc la colturi"?AtestatADMIN PANEL: user: black parola: angelMultumesc si imi cer scuze pentru eventuale greseli gramaticale. Edited February 2, 2013 by phynx Quote
DanyHardMatrix Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 Meniul nu arata rau la prima vedere , dar la logo (banner) trebuie sa mai lucrezi , sau in cel mai rau caz angajeaza pe cineva sau cerei ajutorul unui grafician cat de cat priceput, Si pentru a rotunji colturile sunt doua modalitati : 1. Ori rotunjesti din photoshop , salvezi cele 4 colturi ca png cu bg transparent ( sau salvezi singura poza direct cu cele 4 colturi deja rotunzite ) si le adaugi ( trebuie sa tai si din poza originala in cazu in care folosesti imagini diferite pt fiecare colt )2. Sau adaugi un nou div si in css adaugi comanda box-round. Bafta cu proiectul , osa ai multa nevoie . Quote
Cheater Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Ca sa faci dump la toti elevii scri la cautare % Quote
phynx Posted January 13, 2013 Author Report Posted January 13, 2013 Nu ma gandeam literalmente sa il rotunjesc la colturi. Era o expresie. Multumesc insa pentru sfaturi!Meniul nu arata rau la prima vedere , dar la logo (banner) trebuie sa mai lucrezi , sau in cel mai rau caz angajeaza pe cineva sau cerei ajutorul unui grafician cat de cat priceput, Si pentru a rotunji colturile sunt doua modalitati : 1. Ori rotunjesti din photoshop , salvezi cele 4 colturi ca png cu bg transparent ( sau salvezi singura poza direct cu cele 4 colturi deja rotunzite ) si le adaugi ( trebuie sa tai si din poza originala in cazu in care folosesti imagini diferite pt fiecare colt )2. Sau adaugi un nou div si in css adaugi comanda box-round. Bafta cu proiectul , osa ai multa nevoie . Quote
TheTime Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Este un design simpatic pentru un atestat. Ce te sfatuiesc eu este sa pui o inaltime minima la body, astfel incat "Copyright @..." sa vina in subsolul paginii.Si arunca un ochi pe jqueryui.com, poate te ajuta. Bafta! Quote
phynx Posted January 14, 2013 Author Report Posted January 14, 2013 Nu este mai bine asa?Mie sincer imi place mai mult cum l-am facut eu. O poza pot gasi si eu, DAR, ar fi o idee sa fac ceva folosind o poza ca a ta pe background. MersiEste un design simpatic pentru un atestat. Ce te sfatuiesc eu este sa pui o inaltime minima la body, astfel incat "Copyright @..." sa vina in subsolul paginii.Si arunca un ochi pe jqueryui.com, poate te ajuta. Bafta!Multumesc, am bagat margin-bottom si un margin-top si acum se vede mai bine. Te poti uita daca doresti.Mersi mult de site, e foarte bun, chiar o sa-mi foloseasca daca nu la astetatul asta in viitor sigur. Quote
revanger Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Eu as face designul in felul urmator. Am facut o schita aici:http://i.imgur.com/T5T0UHr.png Quote
phynx Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 (edited) Arata foarte bine! Nu cred ca am cunostiintele necesare sa fac design la asa ceva.. Eu as face designul in felul urmator. Am facut o schita aici:http://i.imgur.com/T5T0UHr.png Edited January 23, 2013 by phynx Quote
revanger Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Download forfree.psdTrebuie doar sa-l implementezi.. Si nu e greu deoarece e design patratic. Quote
spance2life Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Si eu lucrez acuma pentru proiectul de astestat, daca ai vreo intrebare PM Quote
spance2life Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Din cate stiu eu la atestat este o proba "scrisa" care conta in rezolvare unei sau mai multe probleme de programare si baze de date, iar pe langa asta e proba in care trebuie sa prezinti proiectul.Si eu fac tot ceva cu biblioteca, dar putin diferit : http://dimitriepirghie.byethost18.com la design inca nu am facut nimic, si cat e online e ceva mai de la inceput. Quote