BiT.NeT Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Sunt un baiat de sex masculin din Romania.Prietenos, intelegator, sarcastic cand trebuie, calm cand trebuie, "rau" tot timpul !NU sunt hacker, sunt om si imi place sa gandesc, dar fiecare om gandeste diferit : mai lent sau mai repede.Nu imi plac oamenii care vor rezultate fara sa muncesca.Prefer : Nu exista nu se poate.Vorba preferata: Gresim pentru ca ne-am nascut pentru prima oara.Se invata din mers , nimeni nu s-a nascut invatat , asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi.Motto:Important este sa nu te opresti din a-ti pune intrebari. Quote
united7170 Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Salut , Bun venit !P.S Exista baiat de sex feminin ? Quote
BiT.NeT Posted January 15, 2013 Author Report Posted January 15, 2013 Salut , Bun venit !P.S Exista baiat de sex feminin ?Sigur. Mutatie genetica sau operatie de schimbare a sexului Quote
sandabot Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Au schimbat administratorii nisa in forum de matrimoniale ?ON: sup Quote
io.kent Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Deci sincer imi place cum gandesti, desi poate ai aruncat niste vorbe in vant, dar trecem peste, treci pe la reguli, si Bun venit..Bafta... Quote
BiT.NeT Posted January 16, 2013 Author Report Posted January 16, 2013 (edited) Multumesc Gecko de comentarii, desii din punctul meu de vedere sunt irelevante.Imi place cum abordezi omul .Imi pare bine ca te-am cunoscut. Edited January 16, 2013 by BiT.NeT Quote
Cifre Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Gecko am avut placerea sa ne cunoastem. Chiar daca nu a durat mult "prietenia" noastra , asta arata ca nu am apucat sa iti cunosc si latura asta "serioasa". Sincer mi-a placut cum abordezi tu situatia si cum dai tu replica la fiecare cuvant/cuvinte pe care omul le spune asta rezulta si like-ul. Stiu si eu am ras la unele faze din descrierea omului dar cand am vazut creatia ta cu citate din descrierea omului a fost coliva de pe mort . Stima.ON : Bine ai venit masculinule. Uita-te pe la profilu' lu' nemessis parca el avea o faza de genul in biografie.Bun venit d-ati un redirect catre regulament. Si incearca sa evitii cat mai mult problemele. Daca ai cazut in probleme cu cineva mai "mare" pe rst nu mai ai viata pe aici. Ti-o spun din experienta. Quote
olimpiulucian Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Sunt un baiat de sex masculin din Romania.Off: Tare de tot asta:)) On: Bine ai venit Quote