h3llspawn Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 (edited) Folosesc un softulete mic , EncryptOnClick care protejeaza foldere sau fisiere prin parolare . Cica foloseste niste metode sofisticate foarte puternice , asa zic ei cel putin ." A very secure encryption and decryption method is used (256-bit AES encryption) "http://www.2brightsparks.com/onclick/eoc.htmlCeea ce doresc eu este sa vad cam cat este de puternic este acest modul de parolare . Am parolat un fisier .txt care contine cateva fraze . Va rog , folositi orice aveti la dispozitie sa incercati sa il decriptati . Fisierul parolat este aici : GirlShare - Download text.txt.EOCEu cred ca poate fi decriptat usor dar nu stiu cum Premiu : Va ofer o invitatie pe un traker de elita exclusiv HD content//Am vazut postarea celui de mai jos , nu am stiut unde sa postez sunt mai nou pe aici , pe forum . As putea sa zic ca o stiu nu ? Nu , nu o stiu ( rezolvarea )///Chiar nimeni nu este interesat ? A incercat careva ? Vad ca fisierul a fost downloadat de vreo 11 ori . Macar sa stiu ca cineva bun a incercat . Eu , recunosc sun noob la faze d`astea . E prea tarziu sa ma apuc acum sa invat si nici nu imi bag nasul unde nu stiu Edited January 17, 2013 by h3llspawn Quote
em Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Salutare. Nu ai voie sa posteze ca challenge taskuri la care tu nu stii rezolvarea. Quote
abraxyss Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 (edited) Nu-nteleg ce te face sa crezi ca este asa usor sa-l spargi ?Fara parola e practic imposibil sa-l spargi ... [excluzand bruteforce]Cred ca poti sa afirmi ca ce ai zis tu e egal cu "Cine poate sa-mi decripteze un hash?" Edited January 18, 2013 by abraxyss Quote
akaroot Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 256-bit AES encryption = no password - no file Quote
h3llspawn Posted January 18, 2013 Author Report Posted January 18, 2013 Nu am zis ca este usor , am recunoscut sunt noob , nu ma pricep , vreau doar sa stiu cat de puternica este aceasta criptare . Sa inteleg ca este foarte greu da? Imposibil 100% nu poate fi , ce e facut de om tot de om se poate desface , asa cred Quote