Moderators Dragos Posted January 17, 2013 Moderators Report Posted January 17, 2013 Ce parere aveti de facultatea de automatica si informatica aplicata de la Hyperion? Quote
black_death_c4t Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 aia nu-i faculta privata ? Quote
TheTime Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Ba da. Nu te omoara cu invatatura, dar nici nu-ti ofera vreun prestigiu la final. Parerea mea e ca daca tot vrei sa faci ceva in domeniu, faci cu stil: - automatic si calculatoare @ UPB sau - informatica @ unibuc Quote
begood Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Cred ca ti-am povestit la defcamp de faza cu prestigiul.Nu te ia niciun angajator serios in seama la filtrarea CV-urilor si la interviuri daca nu ai trecut prin nopti nedormite,crima din sesiunile de la Universitatea Politehnica [bucuresti / Timisoara / Iasi / etc]Mi-a zis-o direct in fata un fost sef de-al meu cand l-am intrebat de ce-s atati programatori de la poli aici. Quote