sorelian Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 )Aplicatia GOYscript WPA...Normal ca ramane asa....in 30 de secunde si-a facut treaba ,adica a scos handshake !Apoi , a incercat in mod automat sa-l ruleze cu un dictionar pe care nu-l are la dispozitiesi ti-a afisat mesajul ca acel handshake e salvat si l-ai putea folosi ulterior pentru rulare cu aircrack , cu scopul de-a gasi parola. Quote
sorelian Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 de unde iau un dictionar?? Sincer...mi se parea o intrebare mai buna -unde-l pun data viitoare ca sa faca in mod automat rularea ?!Lasand treaba asta la oparte...gasesti pe net dictionare de tot felul ...dar ,chiar si in sectiunea wireless deaici e posibil sa gasesti , in niste postari mai vechi ,ceva linkuri valide cu dictionare. Au fost puse pe aicidestule ...dar trebuie dat un search. Quote
bruttus139 Posted April 13, 2013 Author Report Posted April 13, 2013 Asta ma dat in pula lui cind eu incercam sa-l pun pe drumul cel bun,acum are ban permanent pe forum la mine,si indiferenta pe forumul asta,....astept acelasi lucru si din partea ta sorelian,asa poate-i mai educam un pic. Quote
danger2u Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Asta ma dat in pula lui cind eu incercam sa-l pun pe drumul cel bun,acum are ban permanent pe forum la mine,si indiferenta pe forumul asta,....astept acelasi lucru si din partea ta sorelian,asa poate-i mai educam un pic.nu te a dat nimeni in pl mea si nu e nevoie sa ma educi tu.daca ti se pare ca doar tu esti zeu pe forum gresesti.cat despreforumul tau cred ca am intrat doar o data si nici nu ma intereseaza ce scrie pe el.am alte surse unde ma pot documenta.asa ca stai calm si nu le spune la altii ce sa faca.nu toti sunt ca tine sa se creada atotstiutor ssu regele wifiului din Romania. Quote
fusername Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 @bruttus139:Tu esti, kittmask?Yes you are: https://rstforums.com/forum/members/bruttus139/About bruttus139Biography: nascut accidental,crescut artificial,murit superficialLocation: in the wood!Interests: femei frumoase,bautura multa,viata tata..!Occupation: somer cu acte in regulaCunostinte: php,html Quote
SkillzthatKillz Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Frumos articol intradevar foarte educativ. Nu am retinut totusi recomandarile autorului pentru a ma proteja de astfel de "intruziuni". Quote
fusername Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 @SkillzthatKillzNetwork security:WPA2/WPAPSKCCMP/AESWPS=disabledWPS PIN=disabledSystem firmware:Latest version#Autorul avea alte idei. ^^Astea sunt setarile pe care gasesti in routerul tau si necesita putina atentie (unele periodic). Quote
sorelian Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Pai...autorul subiectului a incercat sa-ti demonstreze concret care sunt caile cele mai folosite pentru un atac la reteaua ta wireless .Recomandarile le gasesti in aproape orice articol cu subiect wireless de pe net (bineinteles , fara a intra in amanunte , ci ,doar asa , superfluu ) In general , lumea nu pica pe ganduri cand cisteste asa ceva .Deja ,cred ca e banala recomandarea unei securizari wpa2 , cu o parola strong , formata din cat mai multesemne speciale , cat mai lunga si in mod special dezactivarea WPS !!!!Daca cineva iti demonstreaza intrun mod pe care il poti verifica tu singur ...cred ca e ceva salutar. Quote
fusername Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 Pai... Autorul se chinuie sa invete lumea ce a invatat si el de la altii. Anume "Cum se sparg parolele wifi WEP-WPA-WPA2,manual pentru incepatori". Quote
rater1994 Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Pacat ca nu se mai vad pozele:( Quote