Jump to content
say3er.

Piata Moderna

Recommended Posts

de unde si pana unde piata moderna? baga articole, toata lumea stie cum sa isi faca un id de mess.... ce draq!

Nu toata lumea stie sa faca un cont de yahoo.Mereu sunt persoane "noi" care incep a folosi internetul.Batranii sau cei peste 30-40 de ani incep sa aiba din ce in ce mai multa curiozitate sa foloseasca internetul si nu stiu sa faca nimic.Copii care de abia si-au cumparat un calculator si e prima oara cand acceseaza internetul.

On:arata bine,buna initiativa,ma bucur cand vad pe cineva care isi face un site ce nu are legatura cu warez,porno si chestii de astea.Ar fi bine sa pui si un logo,poti gasi pe fiverr sau chiar aici pe cineva care iti face cu 5-10$.Daca nu ai bani,sunt cateva siteuri pe net si ti-l faci tu gratuit.Bafta

Link to comment
Share on other sites

Domeniul e foarte bun, insa nu pentru ce faci tu. Ideea e excelenta, insa nu pe acel domeniu.

Cat despre logo, template si alte de astea. Mie personal imi place asa cum este. E curat, aerisit, intuitiv, elegant. Avand in vedere publicul tinta, nu ai nevoie sa investesti prea mult in efecte vizuale.

Incearca sa il promovezi pe forumuri unde sunt persoane mai in varsta sau foarte tineri, insa nu pe siteuri de IT, jocuri, tehnologie, multimedia. Acolo majoritatea stiu chestiile astea basic.

Fa-mi si mie pe plac si:

- nu-l transforma in kitsch

- nu abandona proiectul (gandeste-te ca te adresezi unor utilizatori care te vor gasi destul de greu, deci automat vizitele nu vor fi foarte multe, cel putin nu la inceput)

- incearca sa citesti niste bloguri "straineze"... la formulare cam lasi de dorit, se vede ca limba romana nu-i punctul tau forte.

Per total, felicitari si mult succes.

PS: Lucian, se pare ca nu esti pe forum care trebuie. :)) Pe RST mai rar vezi alte siteuri decat porn, warez si tampenii de genul...

Link to comment
Share on other sites

nu pot sa ma abtin sa nu dau comment,imi place designul,si ideea,si uite un tutorial pe care vreau sa il bagi. Cum sa transferi date de la un pc catre un android. E o chestie super usoara care o faci in 5 secunde,si mie mi-a luat foarte mult timp si cautari pe google,si am gasit toate prostiile numai chestia asta super simpla NU(nu rapid cel putin).

Link to comment
Share on other sites

Domeniul ala mai bine il foloseai pentru ceva legat de publicitate si afiliere. Cred ca ar trebui sa folosesti un alt design si sa incerci sa si traduci tema in romana.

L-am folosit pentru afiliere dar nu prea am avut succes cu el

de unde si pana unde piata moderna? baga articole, toata lumea stie cum sa isi faca un id de mess.... ce draq!

Sunt peste 6,000 cautari in fiecare luna la aceasta problema.

Multumesc pentru pareri.

Edited by say3er.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...