pedala1 Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Downlaod: Free Online Storage - MediaFireLink Direto: https://dl.dropbox.com/s/w95ckptn8ae...Picasso%29.rarPass: www.TeamGameHacks.com Quote
alexionut6 Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Stiu ca pentru siguranta utilizatorului, softul ar trebui rulat pe masina virtuala, dar, mie mi-l detecteaza ca virus cu toate ca ne-ai postat dovada cum ca ar fi curat. Mare grija celor care nu-l ruleaza pe masina virtuala. Quote
bekali Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Stiu ca pentru siguranta utilizatorului, softul ar trebui rulat pe masina virtuala, dar, mie mi-l detecteaza ca virus cu toate ca ne-ai postat dovada cum ca ar fi curat. Mare grija celor care nu-l ruleaza pe masina virtuala.Eu am mers pe incredere si m-am procopsit cu w32sality - nu de la programul asta, de la altul de pe rst, noroc ca m-am bunghit repede... Quote
albertynos Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Pedala ai dat copy paste....ca...De acum inainte incearca sa testezi tu inainte de a pune ceva...Uitate cand a fost postat pe forumul de unde l-ai luat si apoi cand l-ai pus tu aici....s-au intamplat multe in intervalul asta...si ca consecinta, nu mai e fud...Numai Bine! Quote