cobra89 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Pula shop _!_ www.muie.com _!_Nu suntem sifoni pentru SRI. Mersi. Pa Edited January 31, 2013 by Zatarra Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 parca miroase a miere Link to comment Share on other sites More sharing options...
indianul Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Tu deschizi un topic pe rst doar pt ca ai auzit ca e un nene de la sri pe aicea?De ce nu te duci personal la politie sa raportezi,daca te crezi asa cinstit,sau uiti ca si folosirea unui keylogger e infractiune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiranom Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Eu i-am dat report pentru reclama la site-uri ilegale Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra89 Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Eu i-am dat report pentru reclama la site-uri ilegale tu sti cate urechi ai in cap ??am specificat clar ca am primit un mail cu scrisoarea aia, invata sa citesti apoi sa vorbestiBafta la https://rstforums.com/forum/search.php?searchid=1075729 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Ti se pare ca suntem angajati pentru SRI si raportam tampenii? Cred ca ai gresit link-ul. Daca vrei sa raportezi ceva, incearca in alta parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...