FiliBlox Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Buna seara.Am nevoie de o idee pentru un nume de firma care ofera servicii de web development. Firma se ocupa cu: dezvoltare web, webdesign si promovarea proiectelor.Daca aveti putin timp la dispozitie, lasati aici un comentariu cu raspunsul dvs. Quote
Birkoff Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Cand o sa mergi cu actele la inregistrarea firmei aia o sa iti ceara numele firmei + 2-3 variante... Poti sa stai si 1 ora pana verifica ei toate variantele si gasesc una libera, deci chiar daca iti alegi tu un nume de firma e posibil ca acel nume deja sa existe asa ca sa ai vre-o 20-30 variante ca sa ai de unde alege... (nu iti pot inregistra un nume de firma daca acel nume deja exista inregistrat)PS. nu stiu unde verifica ei numele, poate stie cineva... Quote
sandabot Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Cel mai bine e sa-ti creezi un brand propriu , ceva unic dar care in timp sa fie o definitie pentru web development . Quote
CristianRoflmao Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 WebJobbers.Oricum cand iti faci firma alegi 3 nume si le verifica.. Quote
The Omicron Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Cred ca poti testa numele firmelor pe Firme - Lista firme - Informatii firme Romania .Iar ca sugestie - ProWebTeam Quote