hades Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Care poate sa-mi recomande un program de monitorizare a backlink-urilor catre un site/pagina? Quote
Vlachs Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Nu exista nici un program care sa faca asta, majoritatea programelor/site-urilor isi preiau informatiile din crawlere(ahrefs/mseo) Quote
Azrael-sub7 Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Pai poti sa iti faci singur nu e ff greu, programul/scriptul trebuie sa descarce html-ul paginii pe care o verifica si sa faca un regex pentru link-ul care il cauti ... repeti aceieasi chestie la un anumit timp pe care il setezi .. Pot eu sa fac maxim 2 zile dureaza ... dar nu vad de ce as face-o doar "for fun" ...Exista plugin de genul pentru wordpress ... dar daca vrei sa iti faci pt mai multe site-uri mai bine iti scrii tu ceva ... parerea mea ... Quote
Vlachs Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 (edited) Pai poti sa iti faci singur nu e ff greu, programul/scriptul trebuie sa descarce html-ul paginii pe care o verifica si sa faca un regex pentru link-ul care il cauti ... repeti aceieasi chestie la un anumit timp pe care il setezi .. Pot eu sa fac maxim 2 zile dureaza ... dar nu vad de ce as face-o doar "for fun" ...Exista plugin de genul pentru wordpress ... dar daca vrei sa iti faci pt mai multe site-uri mai bine iti scrii tu ceva ... parerea mea ...El se refera la "incoming backlinks", nu toate site-urile trimit pingback, se poate realiza doar prin crawling.Tu te referi la un checker:$page="http://website/pagina.html";$curl=curl_init($page);curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);curl_setopt($curl, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla");$exec=curl_exec($curl);curl_close($curl);if(preg_match("/$page/i",$exec){echo "Link found on page";}else{echo "Link not found on page";} Edited February 8, 2013 by Vlachs Quote
Azrael-sub7 Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 @ElChief Da .. pai se foloseste termenul pt ambele sensuri ( gen backlink checker ) ...Dar eu sitam ca google analytics are asa ceva asta in caz ca e site-ul tau daca nu e site-ul tau ... e un soft traffic travis dar nu stiu cat de bun e si oricum e normal ca toate sa se bazeze pe date oferite de crawlere ... Quote
hades Posted February 8, 2013 Author Report Posted February 8, 2013 @ElChief Da .. pai se foloseste termenul pt ambele sensuri ( gen backlink checker ) ...Dar eu sitam ca google analytics are asa ceva asta in caz ca e site-ul tau daca nu e site-ul tau ... e un soft traffic travis dar nu stiu cat de bun e si oricum e normal ca toate sa se bazeze pe date oferite de crawlere ...Traffic Travis suge la capitolul backlinks. Quote
Vlachs Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 @ElChief Da .. pai se foloseste termenul pt ambele sensuri ( gen backlink checker ) ...Dar eu sitam ca google analytics are asa ceva asta in caz ca e site-ul tau daca nu e site-ul tau ... e un soft traffic travis dar nu stiu cat de bun e si oricum e normal ca toate sa se bazeze pe date oferite de crawlere ...Google Analytics ofera doar o parte din backlink-uri si cum sa stii de unde primesti backlink daca nu tu il faci si nu se trimite cu pingback/refback.Majoritatea tool-urilor(free) preiau datele din alexa si o parte din google search(reprezentand cam 10% din backlink-uri) Quote
swaMp Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Backlink Monitoring for SEO - Monitor Backlinks asta face Quote