Jump to content
hades

[Backlinks] Intrebare

Recommended Posts

Posted

Pai poti sa iti faci singur nu e ff greu, programul/scriptul trebuie sa descarce html-ul paginii pe care o verifica si sa faca un regex pentru link-ul care il cauti ... repeti aceieasi chestie la un anumit timp pe care il setezi .. Pot eu sa fac maxim 2 zile dureaza ... dar nu vad de ce as face-o doar "for fun" ...

Exista plugin de genul pentru wordpress ... dar daca vrei sa iti faci pt mai multe site-uri mai bine iti scrii tu ceva ... parerea mea ...

Posted (edited)
Pai poti sa iti faci singur nu e ff greu, programul/scriptul trebuie sa descarce html-ul paginii pe care o verifica si sa faca un regex pentru link-ul care il cauti ... repeti aceieasi chestie la un anumit timp pe care il setezi .. Pot eu sa fac maxim 2 zile dureaza ... dar nu vad de ce as face-o doar "for fun" ...

Exista plugin de genul pentru wordpress ... dar daca vrei sa iti faci pt mai multe site-uri mai bine iti scrii tu ceva ... parerea mea ...

El se refera la "incoming backlinks", nu toate site-urile trimit pingback, se poate realiza doar prin crawling.

Tu te referi la un checker:

$page="http://website/pagina.html";
$curl=curl_init($page);
curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
curl_setopt($curl, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla");
$exec=curl_exec($curl);
curl_close($curl);

if(preg_match("/$page/i",$exec){
echo "Link found on page";
}else{
echo "Link not found on page";
}

Edited by Vlachs
Posted

@ElChief

Da .. pai se foloseste termenul pt ambele sensuri ( gen backlink checker ) ...

Dar eu sitam ca google analytics are asa ceva asta in caz ca e site-ul tau daca nu e site-ul tau ... e un soft traffic travis dar nu stiu cat de bun e si oricum e normal ca toate sa se bazeze pe date oferite de crawlere ...

Posted
@ElChief

Dar eu sitam ca google analytics are asa ceva asta in caz ca e site-ul tau daca nu e site-ul tau ... e un soft traffic travis dar nu stiu cat de bun e si oricum e normal ca toate sa se bazeze pe date oferite de crawlere ...

Traffic Travis suge la capitolul backlinks.

Posted
@ElChief

Google Analytics ofera doar o parte din backlink-uri si cum sa stii de unde primesti backlink daca nu tu il faci si nu se trimite cu pingback/refback.

Majoritatea tool-urilor(free) preiau datele din alexa si o parte din google search(reprezentand cam 10% din backlink-uri)