Jump to content

swaMp

Active Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by swaMp

  1. Si nu aveti cumva si The Bitfountain iOS 8 with Swift Immersive ?
  2. Salutare, as avea nevoie sa imi recomandati un App Spy pentru iPhone, ma intereseaza sa vad un istoric al apelurilor si de catre cine a fost apelat/ pe cine a apelat, sa pot sa citesc sms-urle sa vad unde este persoana respectiva. Daca stiti o solutie free sau platita va rog PS: As prefera free dar ma risc si la una platita daca costul lunar nu este prea ridicat. Thank you.
  3. Da stiu Proc: i5-3470 @ 3.90 GHZ RAM: 4GB DDR3 Motherboard: ASROCK H61M-VG3 SSD: Kingston 120 GB HDD: WD 250 GB SATA 2 Monitor: BENQ VW2245 GPU: GeForce GTX 750 TI OC 2GB DDR5 http://www.mygarage.ro/attachments/software/296950d1412000200-diferenta-prea-mare-la-banda-de-download-la-internet-intre-win7-si-win-8-1-pro-3767543635.png
  4. Eu pe windows 8.1 am avut probleme cu internetul, imi am banda de 1GB/s si cand aveam 8.1 pro maxim 640MB vedea ca banda de download si 140 mb/s upload. Am revenit la win 7 si acuma am 970MB/S down si 240 mb/s upload daca nu voi intampina aceasta problema la Win 10 sper am sa trec pe el
  5. Foarte tare ideea, va felicit ! Puteti chiar sa o duceti la un nivel destul de ridicat daca apelati la un fond de seedcamp si va prezentati ideea. Ma bucur ca mai exista astfel de baieti pasionati cu adevarat care vor sa intinda o mana de ajutor si sa ajute comunitatea sa avanseze si totodata sa creasca.
  6. swaMp

    Rdp-uri fresh

    Degeaba te superi, ti-am verificat eu aceasta lista si niciunu nu e bun, ba este picat ba userul sau parola sunt gresite.
  7. https://www.facebook.com/AndreiPintica.ro mersi frumos
  8. Popcorn Time is shutting down today. Not because we ran out of energy, commitment, focus or allies. But because we need to move on with our lives.
  9. Din pacate nu vei putea face restore la iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 deoarece cei de la Apple au blocat aceste versiuni, asa ca daca vei reusi cu o versiune mai veche (ex iOS 6.1.1 ) vei fi norocos, ai aici un tutorial: Tutorial: Downgrade iOS 7 la iOS 6 | iDevice.ro
  10. iPhone 4 este singurul terminal pentru care poate fi facut downgrade de la iOS 7 la iOS 6 si asta doar folosind iFaith. Asa ca daca nu aveti iPhone 4 ramaneti cu iOS7.
  11. Pe India merg foarte bine programele de affiliate marketing,cupoane si sale la produse prin CJ/SAS/BIZRATE asta stiu sigur ca asta fac in fiecare zi. Depinde ce CPC/CPA ai la site poti face si ads management per CPC.
  12. Cel mai bine e sa isi faca strategia ea singura depinde de ce are nevoie si sa stie conceptele de baza fara continut dublicat,un text de copywriting bine scris, sa stabileasca buget pt reclame, sa stie regulile de baza de SEO si SEM, metode de linking, cum sa monitorizeze linkurile din campanii, analiza de keywords etc. Aici sunt un pic de accord cu @ElChief cum pana mea angajezi pe cineva pe un post de SEO daca tu nu ai habar cu niste notiuni de baza si sunt multi care se dau experti sau au certificarile deja pe partea de SEO Specialist. Trebuie sa stii sa dai un raport, sa ai rezultate in timp si sa stii sa le obtii ca seo nu se face chiar peste noapte (white ma refer).
  13. Un link foarte util ! Mersi !
  14. Am lucrat pentru Electronic Arts si va spun sincer NU VA DUCETI ACOLO o sa fiti munciti ca niste sclavi si trebuie sa va supuneti unor reguli aberante, ca salariu aveti minimul pe economie +bonuri si daca nu stai in gasca care trebuie o sa fi promivat la calendele grecesti, sunt genul de corporatie care cauta sclavi pe bani putini sa munceasca, sa stea si dupa program si sa vina si in weekend. Eu mi-am spus parerea, restul depinde de voi.
  15. Simply promote Cellz.com via our affiliate partnership to earn big commissions – It's simple and profitable: up to 20% commission on all sales 45 days affiliate cookie Your own dedicated Account Representative Bi-weekly payments Bonus 2-tier earnings from all affiliates you refer Free cutting-edge promotional tools (banners, coupons, mini-sites) Innovative concepts to ensure you'll always be able to offer top discounts & promotions Detailed reports and advanced tracking to keep you up-to-date Fast & easy sign-up at Affiliates We have teamed up with Commission Junction to provide our publishers with trusted third-party tracking, real-time reporting, and monthly commission checks. If you are already a Commission Junction Publisher, you can skip the form and sign up for the Cellz.com Program directly through the Commission Junction Member's Area https://members.cj.com/member/publisher/advertiserdirect.do?advertiserid=3949316 Eu am scos ceva bani cu ei si sunt seriosi la payment, faza e ca ar trebui sa aveti ceva nisat pe cupoane sau pe partea de accesorii de telefoane mobile.
×
×
  • Create New...