Jump to content

int21h.exe

Active Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

int21h.exe last won the day on March 28 2014

int21h.exe had the most liked content!

About int21h.exe

  • Birthday 04/01/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

int21h.exe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

105

Reputation

  1. Si marmota invelea ciocolata in staniol. Poate daca ai minim 7 ani de experienta si functie de conducere.
  2. int21h.exe

    Nexus 6

    Nexus 6 is the shit. Mai ales daca vrei si un ecran mare. Singura problema o sa fie suportul de cacat pe care il ofera motorola, in caz ca ai nevoie.
  3. Poti da te rog sursa? Care sunt cele 500 de websiteuri compromise?
  4. On: nu se poate decat daca softul e programat sa adauge informatiile de identificare(distincte). Aplicatiile care asigura criptarea nu fac altceva decat sa implementeze niste algoritmi. Daca doua aplicatii implementeaza acelasi algoritm de criptare pe acelasi set de date, rezultatul e acelasi. Off: cu care nu e cacofonie.
  5. Ms mult @shadowSQLi. Ce vroiam eu sa intreb este daca stie cineva detalii despre bresa de securitate din sistemele lor care a dus la leak-ul de 400GB.
  6. Stie cineva detalii despre modul in care au fost compromisi?
  7. Faceam research pe RST sa_mi fac update_urile zilnice. Nu de alta dar daca nu ai softul actualizat s_ar putea sa ti se para totul criptat. Am vazut ca e full disclosure la eufemisme si am zis testez si eu poate ajung in hall of fame. Dar e greu daca n_ai plugin_ul care trebuie sau esti end of support. Da_o_n centos_ul ei de treaba, asta e tot ce pot sa promovez in productie...
  8. Sfaturi care v-ar putea ajuta impotriva [encrypting] ransomware ("noul" tip de atac cibernetic): - nu deschideti fisiere, mai ales worduri, exceluri, pdfuri si zipuri, primite de la persoane pe care nu le cunoasteti - pot contine virusi; - dezactivati macro-urile (word + excel); - faceti un backup periodic tuturor datelor importante si tineti-le pe un mediu de stocare extern; - folositi un antivirus si actualizati-l periodic; - folositi servicii de scanare online (e.g. virus total) sau sandbox/masina virtuala daca vreti neaparat sa deschideti documentul suspect; Nu e lista completa dar sunt demne de urmat. Bafta!
  9. O resursa de informatii online pe care am dscoperit-o de curand. Au niste cursuri video interesante, cel putin pentru incepatori. Nu fac reclama, nu am nicio treaba cu ei, just sharing. Cybrary
  10. Daca e domeniu cumparat recent, asta e cauza. Serviciile de email gratuit (hotmail, gmail, yahoo,etc ) tin cumva cont de asta si considera emailurile trimise de pe acea adresa ca fiind suspecte.
  11. Nici eu nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cred ca nu ai gandit foarte mult inainte sa postezi.E ca si cum i-ai considera pe cei care stau pe RST ca niste raufacatori de care trebuie sa te feresti.. // better @rtfmplay?
  12. Da, asta e intrebarea! Si, ca sa fiu in tema: another one bites the dust!
×
×
  • Create New...