Cifre Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 (edited) Cu multa vointa am deschis si eu primul meu site bazat pe asa ceva. Acest "asa ceva" o sa il povestesc mai tarziu. Prin absurd mi sa futut toata pofta de a mai sta pe net cand m-am gandit mai bine "Ba prostule ai nevoie de banii" si asa a aparut sourceserver un site care promoveaza video-urile si articolele de bun gust bine in acelasi timp puteti sa uploadati direct video-uri din pc.Site-ul are o activitate destul de slabuta avand in vedere ca nu are prea mult timp [2 zile]. Folosesc script-ul PHPMELODY dar avand in vedere ca este un script opensource in cel mai scurt timp nu va mai fi PHPMELODY dar copyright-ul va fi pastrat. Au fost raportate deja 2 xss-uri de echipa de pentesteri de pe HY.In acelasi timp caut moderatori/editori care sa se ocupe de buna-starea site-ului. Cine doreste imi poate lasa pm sau comentariu.In acelasi timp vreau sa va anunt ca de luna viitoare o sa activez reclamele ADS. [HEADER/FOOTER & VIDEO vor fi de vanzare].Header - Permit ADS de la GOOGLE ADS pe o perioada de timp contra-cost. [De luna viitoare]Footer - Permit ADS de la GOOGLE ADS pe o perioada de timp contra-cost. [De luna viitoare]Video ADS - Permit reclame la alte video-uri care sunt tinute la mine sau youtube - reclamele sunt online o luna de la plata. [De saptamana viitoare]www.sourceserver.euASTEPT PARERI SI CERERI. Edited February 12, 2013 by Cifre Quote
Aripipevant Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Degeaba faci tu ceea ce vrei sa faci daca le preiei direct de pe YouTube. Quote
DeCrew Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 vaide capu tau asa no sa ai nici un utilizator nimeni trebuie sa astepti tu sa vina chiar daca va lua 100 ani Quote