Oust Posted February 20, 2013 Author Report Posted February 20, 2013 Daca tot va taxeaza, incercati cu alte porturi pana nu va taxeaza, tehnic ar trebui sa mearga... Quote
alinh0 Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Daca tot va taxeaza, incercati cu alte porturi pana nu va taxeaza, tehnic ar trebui sa mearga...Ce bine ar fii daca ne-ai da setarile complete. APN e obligatoriu. Quote
Emisary Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 APNul e adresa la care se conecteaza telefonul pt a avea access la internet htpp://www.unlockit.co.nz/mobilesettings/Pentru cei care au iPhone e maare bataie de cap cu chestia ..treb sa fie jailbroken si dupa aceea sa umbli prin fisiere sa schimbi adresa Quote
alinh0 Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 APNul e adresa la care se conecteaza telefonul pt a avea access la internet htpp://www.unlockit.co.nz/mobilesettings/Pentru cei care au iPhone e maare bataie de cap cu chestia ..treb sa fie jailbroken si dupa aceea sa umbli prin fisiere sa schimbi adresaAdica in cazul meu: live.pre.vodafone.com. Si nu merge. Trebuie sa am net? Ca s-a dus tot pe luna asta:)) Quote
Zolder Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 (edited) Am reusit sa ma conectez la CCProxy dar nu pot face prea mare lucru. Pentru vodafone la APN puneti live.vodafone.comLE: Aveti grija cat va jucati cu cacatu asta, mie mi-a tras-o vodafone. Edited February 25, 2013 by Zolder Quote
alinh0 Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Am reusit sa ma conectez la CCProxy dar nu pot face prea mare lucru. Pentru vodafone la APN puneti live.vodafone.comLE: Aveti grija cat va jucati cu cacatu asta, mie mi-a tras-o vodafone.Adica ti-a luat bani? Trebuie sa fie un port care sa nu fie taxabil. Mai incearca. Quote
alinh0 Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 O chestie nu reusesc eu sa inteleg, cum te conectezi la un server daca nu ai conectiune la internet?Incearca cu netul deja activat. Si o sa il ai nelimitat deoarece nu e contorizat. Da chiar, cum naiba folosesc setarile alea Hmmm. Probabil prin 3g? Si se conecteaza la IP'ul tau. Daca te uiti la vodafone, tot un ip proxy au si ei. Quote
yoyois Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 I got a phone, Orange cu acces limitat doar la portalul lor si yahoo. Au si ei vr-un port necontorizat? Cum sa fac setarile sa mearga? (Mi-ar surade ideea de net gratis pe telefon ) Quote
alinh0 Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 I got a phone, Orange cu acces limitat doar la portalul lor si yahoo. Au si ei vr-un port necontorizat? Cum sa fac setarile sa mearga? (Mi-ar surade ideea de net gratis pe telefon )Inca nu am gasit unul.Caut in continuare. Quote
Zolder Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Nu mi-a luat bani dar nu stiu cum dracu pana astazi pe la 3 nu am avut acces la date(Nu se conecta deloc si nu aparea G-ul ala sus.) Quote
alinh0 Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Nu mi-a luat bani dar nu stiu cum dracu pana astazi pe la 3 nu am avut acces la date(Nu se conecta deloc si nu aparea G-ul ala sus.)ai folosit portul 29000?esti pe abonament banuiesc. Quote
Zolder Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Si 29000 si inca vreo 10. Sunt pe cartela. Quote
alinh0 Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Si 29000 si inca vreo 10. Sunt pe cartela.Si eu, dar mi-a luat mb. Cred ca nu reusesc sa ma conectez la CC proxy. Quote
Zolder Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 O sa iti arate in CCProxy cand te conectezi la el, vezi sa ai porturile deschise. Quote
alinh0 Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 (edited) Nu imi arata, si sunt deschise....Pe cc proxy am portul 29000, am permit all, deci niciun user, si portul e deschis dupa canyouseeme.org. Cand intru pe google de pe telefon imi apare: Data conectivity problemThe server failed to comunicate. Try again later. Edited February 26, 2013 by alinh0 Quote
Oust Posted February 28, 2013 Author Report Posted February 28, 2013 Pe cc proxy am portul 29000, am permit all, deci niciun user, si portul e deschis dupa canyouseeme.org. Cand intru pe google de pe telefon imi apare: Data conectivity problemThe server failed to comunicate. Try again later.Dezactiveaza firewall.Si fa cu user si parola. Quote
alinh0 Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 (edited) Dezactiveaza firewall.Si fa cu user si parola.Ca prin minune, fara sa fac nimic . A mers astazi. super tare:)) Cred ca cumpar softul full si vand la prieteni. Edited February 28, 2013 by alinh0 Quote
yoyois Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Ca prin minune, fara sa fac nimic . A mers astazi. super tare:)) Cred ca cumpar softul full si vand la prieteni.ce ai facut? ceva indicatii? Quote
cronaldo Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 pentru iphone a facut cineva ? Quote
Oust Posted March 1, 2013 Author Report Posted March 1, 2013 Uitati-va daca va mananca MB la trafic sau credit, daca nu vedeti ca in primul post este un buton "Like", apasati-l. Quote
alinh0 Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Are zile cand merge(ieri) Si azi mi-a mers pana acum o ora ceva nu e in regula. Quote
backdoorhk Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 domnilor ala nu iti da internet gratis, presupun ca beneficiezi de trafic necontorizat folosind acel proxy dar nu GRATIS. este imposibil sa te conectezi la un proxy sa iti dai net fara sa treci prin serverul providerului, care iti va cere plata. Quote
alinh0 Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 domnilor ala nu iti da internet gratis, presupun ca beneficiezi de trafic necontorizat folosind acel proxy dar nu GRATIS. este imposibil sa te conectezi la un proxy sa iti dai net fara sa treci prin serverul providerului, care iti va cere plata.Deci daca am 1 mb left. Pot sa fac traffic de 1GB? Vreau sa stiu cam cat de mult economisesc:)) Quote