flashxmldesign Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 cred ca singura metoda sa ai internet gratuit pe telefon, in afara de Wireless, e cartela SIM Gratuita de la Orange. Faci comanda de cartela si activezi internetul timp de o luna, dupa o luna schimbi numele si faci din nou comanda si tot asa....un vecin e la a 4-a cartela Adica acea cartela gratuita care probabil are 0 centi ....iti da internet gratis !!"activezi internetul timp de o luna" din ce il activezi ai si credit pe ea ? Quote
bubu2005 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Adica acea cartela gratuita care probabil are 0 centi ....iti da internet gratis !!"activezi internetul timp de o luna" din ce il activezi ai si credit pe ea ?este internet grátis 100 de mb timp de o sápt Quote
flashxmldesign Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 @bubu2005Deci saptamanal alta cartela,in loc de nimic este bun si asa....thanks@ OustEu am ip dinamic rds,vreun tutorial ceva,te rog toti pasi.Detin cartela vodafone... Quote
Oust Posted October 1, 2013 Author Report Posted October 1, 2013 Nu mai incercati ca nu mai functioneaza, am avut 47 mb, am facut trafic de 13mb, am ramas cu 31MB.O sa caut eu o alta modalitate. Quote
wind Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 @Oust, ceva sa mearga si pe iPhone 4, ca e scump net-ul . Quote
SirAndi Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 Ar fi ok sa se gaseasca o metoda pentru iDevice-uri, abia nu am mai plati acele abonamente pentru tableta Quote