B7ackAnge7z Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Am observat un bug destul de n?stru?nic — majoritatea posturilor în care am publicat un comentariu au nota 5 (Excelent). „Straniu”, mi-am zis eu — „coinciden?? probabil”. Îns? abia acum am testat ?i am în?eles cum stau lucrurile.Deci, dac? atunci când dore?ti s? la?i un reply la un thread, ape?i butonul „Go Advanced”, chiar dac? debifezi op?iunea „Rate Thread” thread-ul va primi nota 5 de la tine.Propun 1) s? fie reparat ?i 2) s? mi se întoarc? notele înapoi Quote
B7ackAnge7z Posted February 13, 2013 Author Report Posted February 13, 2013 Le-ai primit acum?Da. Doar c? nu excelent.ps. Pentru a verifica, vezi la „Rate This Thread” dac? po?i vota. Dac? ai votat vei primi mesajul corespunz?tor. Quote
bcman Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Test.Da, acum ai 4 stele si de la mine. Confirm bug-ul. Quote
Nytro Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Cred ca e ok, adica probabil se face media voturilor, iar cum in cazul acela e un singur vot, de 5, inseamna ca si media e tot 5. Quote
bcman Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 (edited) @NytroIdeea e ca eu am votat acest thread fara sa vreau. Pur si simplu am dat pe Go Advanced si dupa ce am postat, topicul a primit un vot si de la mine. Edited February 13, 2013 by bcman Quote
B7ackAnge7z Posted February 13, 2013 Author Report Posted February 13, 2013 Cred ca e ok, adica probabil se face media voturilor, iar cum in cazul acela e un singur vot, de 5, inseamna ca si media e tot 5.Problema e alta, c?ci postând comentariul votezi automat f?r? s? dore?ti acest lucru. Quote