saca8aug Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Salut. Va rog sa-mi spuneti cum pot edita o astfel de tema. este vorba de subway theme de la YOOtheme, descarca de la un membru al RST-ului. tema este Premium (full).Cum o pot edita ? Imi raspunde numai la acest link:Subway Themein afara de cele 3 pagini,postate in imaginea de mai jos, nu pot accesa nimic.Cine imi poate spune, unde si ce trebuie modificat, pentru a ma loga ?Multumesc anticipat. Quote
Pacalici Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Vezi ca ai o eroare ceva in cod:Fatal error: Class 'Warp' not found in /home/u377024986/public_html/yoo_subway_wp/index.php on line 10Asta am primit cand am intrat pe yoo_subway_wp. Quote
saca8aug Posted February 15, 2013 Author Report Posted February 15, 2013 asa primesc si eu, numai primul link merge. nu ma prea pricep...cateva indrumari daca se poate.. Quote
Pacalici Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Pai ar trebui sa postezi primele linii de cod din index zic eu. Nu stiu eu php dar debugging-ul se face ca si la javascript. Deci posteaza si tu primele 15 linii de cod din index.php si daca eu nu pot, mai mult ca sigur sunt altii care te pot ajuta. Quote
saca8aug Posted February 16, 2013 Author Report Posted February 16, 2013 (edited) **<?php/*** @package Subway* @author YOOtheme http://www.yootheme.com* @copyright Copyright (C) YOOtheme GmbH* @license http://www.gnu.org/licenses/gpl.html GNU/GPL*/// get warp$warp = Warp::getInstance();// load main template file, located in /layouts/template.phpecho $warp['template']->render('template');poate trebuie specificat , faptul ca am uploadat theme asa cum am gasit-o.nefacand alte modificari. Edited February 16, 2013 by saca8aug Quote
Pacalici Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 Pai o tema se instaleaza. nu o urci direct in public html si incerci sa o editezi. Instalezi wp, urci tema in folderu de teme apoi o activezi din wordpress. Quote
saca8aug Posted February 16, 2013 Author Report Posted February 16, 2013 mutumesc.topicul se poate inchide. Quote