nikel1992 Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 Vreau sa fac un site dedicat columbofililor. In care sa prezint marile familii de columbofili, ultimele rezultate la concursuri, viitoare concursuri si o pagina cu licitatii. As vrea sa imi dati idee de o tema de joomla pe care sa o folosesc si sa o modific astfel incat acest site sa fie unul frumos, si usor de utilizat. In speranta ca mai exista cativa columbofili pe aici , o sa poata citi si ei aceste lucruri. Quote
diablo666 Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 as alege wordpress..iar pt WP as alege tema asta > WordPress - Minuscula | Minimalist and Flexible WP Theme | ThemeForest Desigur ca pt a continua tema de mai sus o sa ai nevoie de 3-4 fotografii PRO de intalta calitate putin photoshopate iar apoi ft mult continut..Multa bafta cu acest site..vei avea nevoie Quote
nikel1992 Posted February 18, 2013 Author Report Posted February 18, 2013 Ms. Vroiam sa aleg joomla pentru ca mi se pare mult mai flexibil, cu mai multe optiuni, dar am sa ma uit si pete wordpress . O sa fie de lucru dar sper sa iasa ceva frumos . Ms mult. Quote