user0021 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 pasionat de securyti si hack:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 pasionat de securyti si hack:PNoi nu!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciresel21 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 securyti =))ON: Bun venit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Bun? ziua.Am decis sa-mi aleg un user cât mai comun pentru a nu fi deconspirat.Sunt pasionat de securitate si de hacking.Am decis s? fiu succint pentru ca voi s? m? cunoa?te?i mai bine pe parcurs.Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian503 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Si cu asta ce e?1. Se scrie Security, nu securyti;2. A downloada un tool de pe net, nu se rezulma la a fi pasionat de 'hack';3. Asta nu e prezentare normala (daca vei rascoli prin thread-uri vei gasi asa ceva);4. Dai edit la post si scrieti parerile despre Polonic and SRI, daca ai prietena si cati ani are (eventual nr. de telefon si CNP);5. Sunt sigur ca o vei arde pe offtopic dupa care vei cere 1$ pentru a licita o cutie de prezervative safe;6. Un admin/mod va trece pe aici si te va boteza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...