danger2u Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 am si eu nevoie de fisierul astae mascat cu plm de surveyma poate ajuta cineva?mersi anticipatShareBay.net - Join, Share, Earn money! Quote
CristianRoflmao Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 toate fisierele ce sunt urcate pe siteuri de survey sunt fake daca vrei sa descarci bagati un proxy de india ca au survey-uri usoare si descarca si vezi ca e fake Quote
NOVATu Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 am si eu nevoie de fisierul astae mascat cu plm de surveyma poate ajuta cineva?mersi anticipatShareBay.net - Join, Share, Earn money!Sigur este fake,dar ca sa treci de survey,gen filelice si altele,se putea trece cu sandboxie.Asta o vazusem intr-un tutorial,daca dau de el o sa postez aici. Quote
djpliku Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 (edited) Nu v?d logica... de ce sandboxie ??? Rulezi browser-ul într-un mediu izolat, pentru ce ? Probabil tot ce rulezi in sandboxie e pe un alt proxy.Te duci frumos pe:Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass!Alegi un proxy de India, sau USA (vezi ?i tu care chestionare sunt mai u?oare) , pe urma revii la FireFox ?i intrii în:Options => Advanced => Network => Connection (Aici ai set?rile pentru proxy).?i complectezi formularul ?i gata.Baft? ! Edited February 23, 2013 by djpliku Quote
spider Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 sa-mi zici dac? nu l-ai descarcat înc?, ?i-l iau eu sa-mi dai pm ca poate uit Quote
NOVATu Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Nu v?d logica... de ce sandboxie ??? Rulezi browser-ul într-un mediu izolat, pentru ce ? Probabil tot ce rulezi in sandboxie e pe un alt proxy.Te duci frumos pe:Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass!Alegi un proxy de India, sau USA (vezi ?i tu care chestionare sunt mai u?oare) , pe urma revii la FireFox ?i intrii în:Options => Advanced => Network => Connection (Aici ai set?rile pentru proxy).?i complectezi formularul ?i gata.Baft? !Aici este tutorialul bypass cu sandboxieLeak Forums Quote