ornitorincul Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Salut, as vrea sa stiu daca e posibil sa cumpar ceva de pe silkroad pe adresa din Romania si daca a mai folosit cineva acest site....Cum primesc pachetul? Cam in cat timp ajunge?Silk Road (marketplace) - Wikipedia, the free encyclopedia Quote
1337 Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Nu folosi Silkroad.Doar dac? nu vrei s?-?i vin? si poli?ia o data cu coletul.Prime?i pachetul cu DHL sau orice alt curier.Plate?ti in BTC (bitcoinsuri) Quote
yoyois Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Nu folosi Silkroad.Doar dac? nu vrei s?-?i vin? si poli?ia o data cu coletul.Prime?i pachetul cu DHL sau orice alt curier.Plate?ti in BTC (bitcoinsuri)Sau platesti in ani de puscarie Nu cred ca e ok sa folosesti o adresa reala (din numeroase motive)in + daca primesti teapa... taci si inghiti. Quote
1337 Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 (edited) Sau platesti in ani de puscarie Nu cred ca e ok sa folosesti o adresa reala (din numeroase motive)in + daca primesti teapa... taci si inghiti.Cic? umbl? ?i fed-s pe acolo.Pachetele din câte s?iu sunt scanate.Nu am comandat niciodat? ?i nici nu o s? comand.Toate informa?iile sunt din auzite.TOTU?I dac? e?ti tare în bârn? si comanzi, asigur?-te c? folose?ti un serviciu Escrow care elimina (par?ial) posibilitatea de a lua ?eap?. Edited February 24, 2013 by 1337 Quote