PielesiOs Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 (edited) Nu trebuie sa va schimbati "toolul" pentru scanat, nu trebuie decat sa modificati source.txt in dubrute.Metoda consta in construirea fisierului source.txt in afara programului Dubrute (Care de fapt nu o construieste, ci acorda niste instructiuni pentru creearea ulterioara, in timpul scanarii.). RDP_SRCBuilderAici introduceti lista cu ipuri/usernames si parole si o sa primiti un fisier sursa gata formatat. Atentie: Nu mai dati build la sursa, folositi ce va generati pe site!Pentru mine dubleaza rezultatele. Intr-un interval de 4 ore cu un singur utilizator si 25 parole si pe 10.000 ipuri am macar 50-60 rezultate.@demisec sunt! Edited February 27, 2013 by PielesiOs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcusul Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Face si site-ul tau loguri, nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PielesiOs Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 (edited) scriptnew.rar - 0.9 KbCa sa-l folosesti tu pe local!Numai bine! Salveaza fisierele txt pentru a putea fi descarcate ulterior. O sa-i fac un cron sa le stearga la 12 ore. Oricum, las si sursa publica. Edited February 28, 2013 by PielesiOs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcusul Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Lipseste scraper.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PielesiOs Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 Din greseala am pus alt index.scriptnew.rar - 0.9 Kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.luci19 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Nu trebuie sa va schimbati "toolul" pentru scanat, nu trebuie decat sa modificati source.txt in dubrute.Metoda consta in construirea fisierului source.txt in afara programului Dubrute (Care de fapt nu o construieste, ci acorda niste instructiuni pentru creearea ulterioara, in timpul scanarii.). RDP_SRCBuilderAici introduceti lista cu ipuri/usernames si parole si o sa primiti un fisier sursa gata formatat. Atentie: Nu mai dati build la sursa, folositi ce va generati pe site!Pentru mine dubleaza rezultatele. Intr-un interval de 4 ore cu un singur utilizator si 25 parole si pe 10.000 ipuri am macar 50-60 rezultate.@demisec sunt!Sal ,poti posta cumva ,userul si cele 25 parole aici ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.luci19 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Nu trebuie sa va schimbati "toolul" pentru scanat, nu trebuie decat sa modificati source.txt in dubrute.Metoda consta in construirea fisierului source.txt in afara programului Dubrute (Care de fapt nu o construieste, ci acorda niste instructiuni pentru creearea ulterioara, in timpul scanarii.). RDP_SRCBuilderAici introduceti lista cu ipuri/usernames si parole si o sa primiti un fisier sursa gata formatat. Atentie: Nu mai dati build la sursa, folositi ce va generati pe site!Pentru mine dubleaza rezultatele. Intr-un interval de 4 ore cu un singur utilizator si 25 parole si pe 10.000 ipuri am macar 50-60 rezultate.@demisec sunt!Explica`mi si mie ,te rog,ce sa modific sau cum sa fac ceea ce zici u mai sus ? bag ipurile pe siteul ala si dupa copii combinatiile alea de acolo in source sau cum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PielesiOs Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 Iti generezi lista pe site si o salvezi in C:/ sub numele source.txt . Dupa aia deschizi dubrute si din configuration selectezi fisierul sursa abia salvat in C:/.(Trebuie sa faci asta la fiecare deschidere dubrute, chiar daca ramane salvat). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Daca aveti ceva mai bun/rapid va rog postatiImports System.IOImports System.ThreadingPublic Class Form1 Dim Users() As String Dim passwords() As String Dim ips() As String Dim unu As Boolean = False Dim doi As Boolean = False Dim trei As Boolean = False Dim err As Boolean = False Dim ttl As Integer = 0 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Public Sub LoadUsers() Try Users = System.IO.File.ReadAllLines("users.txt") Label5.Text = Users.Length - 1 unu = True Catch ex As Exception MessageBox.Show("Error loading users from users.txt", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error) err = True End Try End Sub Public Sub LoadPasswords() Try passwords = System.IO.File.ReadAllLines("passwords.txt") Label6.Text = passwords.Length - 1 doi = True Catch ex As Exception MessageBox.Show("Error loading passwords from passwords.txt", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error) err = True End Try End Sub Public Sub LoadIps() Try ips = System.IO.File.ReadAllLines("ips.txt") Label7.Text = ips.Length - 1 trei = True Catch ex As Exception MessageBox.Show("Error loading IPS from ips.txt", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error) err = True End Try End Sub Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Dim A As New System.Threading.Thread(AddressOf LoadUsers) A.IsBackground = True A.Start() Dim B As New System.Threading.Thread(AddressOf LoadPasswords) B.IsBackground = True B.Start() Dim C As New System.Threading.Thread(AddressOf LoadIps) C.IsBackground = True C.Start() Timer1.Enabled = True End Sub Public Sub Build() Dim O As New StreamWriter("source.txt", False) For Each ip As String In ips For Each user As String In Users For Each password As String In passwords If Not String.IsNullOrEmpty(password) Then O.WriteLine(ip & "@" & user & ";" & password) Label8.Text += 1 ttl += 1 End If If ttl >= 1500 Then O.Flush() End If Next Next Next O.Close() Me.Text = "DuBrute Source Maker - Done" End Sub Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick If unu = True And doi = True And trei = True Then Dim D As New System.Threading.Thread(AddressOf Build) D.IsBackground = True D.Start() Me.Text = "DuBrute Source Maker - Working" Timer1.Enabled = False End If If err = True Then Me.Text = "DuBrute Source Maker - Error" Timer1.Enabled = False End If End SubEnd Class Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PielesiOs Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 @spide112: Multumesc de completare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.luci19 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Iti generezi lista pe site si o salvezi in C:/ sub numele source.txt . Dupa aia deschizi dubrute si din configuration selectezi fisierul sursa abia salvat in C:/.(Trebuie sa faci asta la fiecare deschidere dubrute, chiar daca ramane salvat).Ok ,am facut exact asa ,dar PPS si APPS raman la 0 ambele . ... Stiu cand nu modificam sursa si scanam normal PPS SI APPS erau la 4-5 mii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PielesiOs Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 nu ar trebui sa ramana la 0. Ar trebui sa aiba perioade in care cresc/scad. Ce iti apare la check? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.luci19 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 La Check nu imi apare nimic ,la bad tot nimic la good tot nimic ....dar la Source imi apare nr de ipuri care le am . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...