EterNo Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 (edited) Target: All Things Pass - Investigations Journalism and Photography of Keith Harmon SnowTask:-Version;Rules:-Post a screenshot;-Use union based;-Send me PM with your syntax.Proof:Solvers:[table=width: 100, class: grid, align: left][tr] [td]Kwelwild[/td][/tr][tr] [td]florin_darck[/td][/tr][tr] [td]ajkaro[/td][/tr][tr] [td]meinhard[/td][/tr][tr] [td]CLOSED[/td][/tr][/table] Edited March 10, 2013 by EterNo Quote
ajkaro Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Here it is - visible on the web pageThanks for challenge. Quote
meinhard Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Mie imi da alta versiune, nu stiu de ce, poate ma lamureste cineva si nu ma injurati prea tare ca sunt incepator invat de vreo 3-4 zile. Quote
EterNo Posted March 6, 2013 Author Report Posted March 6, 2013 Mie imi da alta versiune, nu stiu de ce, poate ma lamureste cineva si nu ma injurati prea tare ca sunt incepator invat de vreo 3-4 zile.Au facut upgrade. Quote