Silviu Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 As vrea sa aplic la VIA University College si vreau sa stiu daca mai e cineva pe acolo, sunt interesat de viata de acolo. Astept reply-uri sau eventuale raspunsuri pe PM. Quote
Gonzalez Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Salut,Am aplicat si eu la universitate, dar m-am retras in ultima clipa. Am vazut niste clipuri pe youtube, sunt si romani pe acolo.Multa Bafta.-Gonzalez Quote
Silviu Posted March 9, 2013 Author Report Posted March 9, 2013 Salut,Am aplicat si eu la universitate, dar m-am retras in ultima clipa. Am vazut niste clipuri pe youtube, sunt si romani pe acolo.Multa Bafta.-GonzalezPot sa te intreb de ce anume ai renuntat? Quote
Gonzalez Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Imi trebuia matematica, pe care eu nu o stiam, si alte studii. Trebuia sa dau examen de intrare. Am auzit ca e pe gratis sau cu taxa mica parca.-Gonzalez Quote
Silviu Posted March 9, 2013 Author Report Posted March 9, 2013 Imi trebuia matematica, pe care eu nu o stiam, si alte studii. Trebuia sa dau examen de intrare. Am auzit ca e pe gratis sau cu taxa mica parca.-GonzalezTot la VIA? Examen doar la engleza - un eseu de 500 de cuvinte am inteles.Eu as vrea sa dau la Bachelor in Information and Communication Technology .Tu la ce ai vrut si ce alte impedimente au fost? Quote
Gonzalez Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Tot la VIA, dar trebuia sa dau parca 2 examene, unul din matematica si altul nu mai stiu din ce.-Gonzalez Quote
Silviu Posted March 9, 2013 Author Report Posted March 9, 2013 Tot la VIA, dar trebuia sa dau parca 2 examene, unul din matematica si altul nu mai stiu din ce.-GonzalezTot la profilul precizat de mine ai vrut sa dai? Ti s-a spus de examene inainte? In ce an ai vrut sa dai acolo? Quote
Gonzalez Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Tot la profilul ales de tine; in 2010 parca.-Gonzalez Quote
DragonAngel Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Seara buna, eu momentan sunt in semestrul 2 la Via - profilul de IT si nu se face deloc matematica iar fizica se face incepand cu semestrul al 2-lea. Nu trebuie sa stii deloc programare, or sa te ia de la 0, nu o sa ai obiecte de umplutura (pe scurt o sa faci numai informatica). Daca ai mai multe intrebari nu ezita sa ma contactezi. Quote