Nytro Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 (edited) Some dark corners of CO prezentare care trebuie vazuta de toti programatorii C:https://docs.google.com/presentation/d/1h49gY3TSiayLMXYmRMaAEMl05FaJ-Z6jDOWOz3EsqqQ/preview?usp=sharing&sle=true#slide=id.gaf50702c_0153 Edited March 9, 2013 by Nytro Quote
alien Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Ce o sa ma mai distrez luni la munca! #define struct union#define else Quote
M2G Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Eu chiar am avut ocazia sa folosesc chestii de genul acesta.Aveam de scris niste teste pentru un cod. Acel cod este compilat cu un compilator proprietar pentru ca trebuie sa fie SIL4.Acel compilator folosea functii proprii cum ar fi "hugealloc" si multe altele. Pentru a testa codul am folosit google test framework si Cxx test intr-un proiect visual studio cu compilatorul celor de la microsoft.Pentru a rezolva dependentele de acele functii scriam intr-un fisier header chestii de genu:#define hugealloc malloc Quote