Shin Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Cumva sunt de acord cu bt. Ce invatam noi e util si pentru dracu stie ce facem noi cu cunostintele astea si pentru ego/self esteem. Dar fericirea adevarata n-are a face cu informatia asimilata sau numarul posesiilor Pe de alta parte cei mai inteligenti dintre noi, eventual si cu ceva inclinatii spre filosofie/pisicologie, sunt cam dusi cu capu' si au sanse exponential mai mici sa fie fericiti. Quote
LiXon Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Pai sa iti spun eu cateva, ceea ce gandesc eu la 18 ani.In primul rand daca nu as mai avea copilarie as fi virgin si acum, al doilea nu as trece prin acel stadiu de a avea probleme, de a te bate pt o fata, de a te indragosti, de a rula un tranvai si multe alte prostii - poate ti se par lucruri banale si prostesti dar iti va parea rau dupa acel timp daca il pierzi in fata computer-ului, credema !Asta ii spuneam si eu lui Gecko, ai dat quote gresit. Quote
Kay97 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Daca omu' vrea sa invete..asta-i important.Fiecare face ce vrea cu timpul liber de care dispune.Bun venit ! Quote