BlackFlash Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 (edited) Buna seara!Eu sunt BlackFlash,am 18 si sunt din Timisoara|____________|Despre mine ||___________|_______________________________________________ | | | Sunt o fire mai miloasa,si nu imi plac spameri | | Imi place, sa ma distrez si nu sunt laudaros. | | La scoala la ora de informatica nu inteleg cam nimica | |Si de aceea am venit aici, sa imi dezvolt cunostintele | |Si sa realizez ceva in viata,pentru ca la scoala nu | |Inteleg cam nimic.Sper sa inteleg deaici. |____________________________________________________________|____________|Cunostinte||___________|____________________________________________| || Sunt bunicel in photoshop || si Visual Basic (incepator) ||_________________________________________________________| O seara buna incontinuare Edited March 17, 2013 by BlackFlash Quote
EterNo Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Hai salut, bine ai venit. Off: evita suferintele de genu _|_ _________ _|_ Quote
hades Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) Bine-ai venit. Ai grija ca unora de pe-aici le plac baieteii.Bro! >< Welcome Edited March 19, 2013 by hades Quote