begood Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 (edited) Bine, recunosc, nu-i explicit despre manipulare, dar este despre luarea deciziilor (rationale si irationale) si intelegerea lor => manipulare.via https://www.facebook.com/A2480f25Am gasit aceasta pagina de facebook recent, ce parere aveti ? Postati aici daca va inscrieti, eu sunt deja la week 2 Edited March 23, 2013 by begood Quote
Alienblink Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Stai jos, esti un minciunos "Am gasit aceasta pagina de facebook recent" Quote
M2G Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Recomand cursurile de pe coursera!//Begood e mincinos. // Eu i-am dat pagina, nu el a gasit-o. Quote
begood Posted March 23, 2013 Author Report Posted March 23, 2013 Recomand cursurile de pe coursera!//Begood e mincinos. // Eu i-am dat pagina, nu el a gasit-o.M2G, mama omida te-ai bagat la curs ? te tii de el ? Quote
M2G Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 M-am bagat dar probabil o sa vizionez doar materialele video.Documentele de la wiki o sa le tin minte ca referinta in caz ca o sa am nevoie de resurse in domeniu. Quote
begood Posted March 23, 2013 Author Report Posted March 23, 2013 M-am bagat dar probabil o sa vizionez doar materialele video.Documentele de la wiki o sa le tin minte ca referinta in caz ca o sa am nevoie de resurse in domeniu.Ai vazut partea aia cu armele ? dude, fucking brilliant ! Quote
M2G Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Eu ma uitam la alte treburi serioase. Moneyyyy $$$$$$$Adica aici:https://share.coursera.org/wiki/index.php/Behavioralecon:The_Psychology_of_Money Quote
the_red Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 A inceput cursul ! Inca puteti sa va inscrieti dar nu pentru mult timp !Postati aici daca v-ati inscris si cum vi se pare Quote
Stealth2 Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Am gasit aceasta pagina de facebook recent, ce parere aveti ? Daca avea alt nume pagina asta de FB mai spuneam . Ai uitat ca aveai un blog cu acelasi nume? Quote
DrW Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Plecand de la parerea ca unii dintre voi au mai finalizat cursuri pe coursera, va pun o intrebare: Am vazut ca unele cursuri ofera la final un asa numit "Statement of Accomplishment". ("Students who successfully complete the class will receive a Statement of Accomplishment signed by the instructor.") Intrebarea este urmatoarea: Foloseste la ceva acest statement? (CV sau orice altceva..) Quote
begood Posted March 27, 2013 Author Report Posted March 27, 2013 Normal ca foloseste, am participat la game theory si l-am introdus la CV, iar la interviu m-au intrebat diverse despre curs, coursera, pareri, idei si asa mai departe e usor sa te vinzi daca ai despre ce discuta la interviu Quote