Kain_12 Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Salut, am dat mai demult peste un site in care introduceam un string, si mi-l decrypta in mai toti algoritmii, cum ar fi Base64,Hazz15,ESAB,Atom etc, dar aparea fiecare intr-o casuta diferite pe aceeasi pagina. Daca stiti la ce ma refer, va rog sa imi spuneti cum se cheama site-ul ca nu mai il gasesc nicicum... Quote
R0cc0 Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Salut, am dat mai demult peste un site in care introduceam un string, si mi-l decrypta in mai toti algoritmii, cum ar fi Base64,Hazz15,ESAB,Atom etc, dar aparea fiecare intr-o casuta diferite pe aceeasi pagina. Daca stiti la ce ma refer, va rog sa imi spuneti cum se cheama site-ul ca nu mai il gasesc nicicum...De ce nu incerci asta sau asta sau asta . Quote
Kain_12 Posted March 24, 2013 Author Report Posted March 24, 2013 Ce face mai exact site-ul acela? Vad ca e ca un fel de cloud pentru tinut programele online. Am Dropbox, nu e destul de util? Quote
R0cc0 Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Ce face mai exact site-ul acela? Vad ca e ca un fel de cloud pentru tinut programele online. Am Dropbox, nu e destul de util?Are tool-ul numit crypto si multe alte utilitati . Quote
mookspookz Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 cred ca omuletzul vorbeste despre asa ceva:CRYPO: Encrypt or Decrypt sensitive data using AES/DES/RCA encryptors. Quote