danger2u Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 salutm ar interesa de la voi care stiti si sunteti mai experti ce parere aveti de antena asta??TP-LINK ANTENNA WIRELESS RIPETITORE WIFI PARABOLICA ESTERNA 24dBi | eBay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
test1999 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Salut.Antena e buna, acopera 50 km intr-un drum fara obstacole, dar sa stii ca daca stai la etajul 3 in centrul orasului nu ai nevoie de una asa de puternica, daca stai la periferie iti poate "fura" de la 40km(maxim). O recomand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danger2u Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 multumesc in sfarsit cineva care raspundestau la etaju 1 si e plin de munti pe aici mai mici asa dealuri etc40 km???wow se conecteaza la free??o pot folosi cu linux ptr a cracka retele protejate??mersi ptr raspunsuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarmulita Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Am un prieten care se lauda cu una dinasta, zice ca e buna .off: Romania Te Iubesc ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danger2u Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 nu Romania te iubescitalia netu pe luna 37 de eurocam scump ce zici?ptr o conexiune de 7 mega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrW Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 nu Romania te iubescitalia netu pe luna 37 de eurocam scump ce zici?ptr o conexiune de 7 megaoff:Considera-te "norocos". Situatia in alte tari precum Spania e jenanta. In orase ca Madrid unde nu ar trebui sa existe probleme, cu 37 euro / luna se primesc maxim 3MB. (unii provideri nu au auzit inca de fibra optica..)on: E o antena buna, specifica distantelor mari. Pentru zona ta eu consider ca e perfecta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danger2u Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 mersi ptr raspunsurio sa revin cu un feedback dupa ce o cumpar si o montez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 as vrea si eu daca puteti sa imi recomandati o antena asemanatoare care sa o pot comanda din romania si care eventual sa fie mai buna.....pana in 350 lei....si pana la urma sunt si eu curios poti monitoriza retele cu wireshark prin antena asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...