Jump to content

test1999

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

test1999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Dubrute e cel mai intelept dupa parerea mea. Este virusat si pe forumul oficial, asa ca vezi cum il rulezi!
  2. test1999

    Wooziee

    Salut! Sper sa ne intelegem bine.
  3. Depinde si de stare de spirit al supraveghetorului. Am un prieten care a copiat tot sesiunea trecuta. Cu o MiNi-Camera(300RON---AICI) si o MiCroCasca(250RON-----AICI) a reusit sa ia bacul cu Brio!!!!
  4. Soko - I Kill Her (Hannes Fischer Remix) - YouTube
  5. Da! albertynos +1, adevarul e ca nu toate stick-urile sunt bune pentru asa ceva, de exemplu eu ama vut un stick de la un chinez si nu a mers sa il folosesc la xp, dar pe un stick kingston stick 8gb mi-an mers. Depinde si de stick!
  6. Eu am apelat la un detectiv si am cheltuit o gramada de bani, urmareste tu persoana respectiva, ce-a mai buna idee!
  7. Rog un admin sau moderator sa imi stearga si mie topicul asta, multumesc p.s: Scuzati-ma dar nu imi dadea confirmare ca s-a facut topic. Asta-i cauza!
  8. Am primit un PM: "am nevoie de un euro paypal urgent.Iti dau eu invitatie pe el.Nu cer bani pe invitatii dar chiar am nevoie de 1E paypal azi" Fratele meu, sa stii c nu mai am 2 anisori + ca esti un om de tot r... daca ai inceput sa ceri bani pe inv. Poate o sa ai si tu nevoie de mine! Garry One, sper sa ma ajuti si pe mne cu o inv, raman dator! PS: O sa sterg un topic, scuzati-ma!
  9. Salut! Doresc si eu o inv pe http://torrentsmd.eu. Raman Dator!
  10. Cine ma poate ajuta si pe mine cu o invitatie pe http://torrentsmd.eu Raman Dator, scz de off!
  11. Nu intodeauna sunt confidentiale, iti spun asta pentru ca un amic a avut prob asta si il gaseai imediat. Sa stii tu ca in unele cazuri te gasesti pe google daca ai ceva coada, iar daca intri pe judecatoria din orasul din care faci parte imed gasesti adresa poate si locul de munca
  12. test1999

    Carcasa

    Tot praful o sa intre in sursa acum + ca e cam scumpa. P.S: Am vazut ca ai parchet laminat, imediat se ridica praful si o ia sursa, nu altceva.... Sa o stapanesti sanatos!!!
  13. Lumea se duce pe p.... Cu ce ataca voyo in instanta? Motivul este simplu: Vor sa intimideze concurenta
  14. +1 yo9gjx . redcoder sa stii ca romanii sunt primiti la Budapesta ca ultimii oameni. Meciul Oltchimului la handball cu Ungurii, erau fete de 14-15-18 ani care ne adresau _|_. Natia asta are un respect pentru nationalism, sunt oameni care ar face orice pentru natia lor. Scuzati-mi expresia: Ungurii sunt oameni razbunatori, prosti si inculti!
  15. test1999

    Antena

    Salut. Antena e buna, acopera 50 km intr-un drum fara obstacole, dar sa stii ca daca stai la etajul 3 in centrul orasului nu ai nevoie de una asa de puternica, daca stai la periferie iti poate "fura" de la 40km(maxim). O recomand.
×
×
  • Create New...