Cifre Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 (edited) Salut dupa cum bine stiti cand imi termin ceva postez si aici. Vreau sa va relaxez putin si sa va spun am si un site de gaming nu caut reclama pentru ca imi merge destul de bine cu el dar am decis sa postez aici pentru ca vreau sa recrutez de aici cativa membri care sa ma ajute cu un proiect pentru site.Comunitatea de gaming este www.megacs.ro detinem 11 servere de cs din care 6 populate si 5 in stadiul de populare. Detinem in acelasi timp si un server de sa:mp.Statisticile in momentul asta stau cam asa:- acum:- În total sunt 308 utilizatori conecta?- Total mesaje 10677- Total subiecte 4187- Total membri 761Servere publice si populatE:ACH.MEGACS.RO # CLASSIC SUD.MEGACS.RO # CLASSICCS.MEGACS.RO # CLASSIC GORJ.MEGACS.RO # CLASSICStar.MegaCs.Ro # CLASIC SERVER FURIEN.MEGACS.RO # FURIENServere publice in stadiu de populare:PGL.MEGACS.RO # CLASSIC ROMANIA.MEGACS.RO # CLASSICBB.MEGACS.RO # BASEBUILDER ZM.MEGACS.RO:27017 # ZOMBIE PLEAGUEDR.MEGACS.RO # DEATHRUNZilnic am de la 16 pana la 50 de membri care se inregistreaza din 50 cel putin 30 raman si isi continua activitatea.Pe partea de blog si aici vine ce vroiam sa va ziz. Vreau sa fac un site pentru reviews la jocuri, caut persoane care au timp sa faca reviews la jocuri. Jocuri de pe steam cat si jocuri libere. Jocurile ce tin de steam o sa le platesc eu.Mesaj pentru conducere: Lasa-ti topicul aici va rog!Pareri? Idei si cine vrea sa ma ajute cu partea de blog.Pace! 311733.PS: Ofer webhost gratuit prin firma privata cu cpanel propriu.Ofer webhost cu cpanel licentiat + domeniu .com cine are nevoie ma contacteaza pe mine sau pe fillibox.@Shoocker - Multumesc de parerea oricum cine intra pe site isi dadea singur seama. Nu iti fac concurenta nu am cum stai chill. Oricum merci de parere o sa scot porcaria aia. Edited March 31, 2013 by Cifre Quote
Kain_12 Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Imi place site-ul, e super fain designul. Te deranjeaza daca ma inspir un pic? Nu copiez, ofc, imi plac culorile si cum ai pus butoanele de social. Multa bafta in continuare. Quote