Jump to content

eubest

Active Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eubest

 1. Recomand P20 lite,daca treci de pe iphone o sa te obisnuiesti foarte repede
 2. http://ichidanv34wrx7m7.onion at trebui sa fie un shodan.io pentru tor,
 3. Acum, "masoneria RST" nu protejează membrii forumului ci ii înrobeşte. Ai noştri mai fac glume gen "mata-i grasa" etc dar situația e gravă. Iar rădăcina dictaturii adminilor este în zona chatului. Ei tot încearcă acum să mâie diverşi disidenți într-o zonă "străină" ca să îi poată folosi ca spioni sau tranşa fără scandal, sunt nişte zeci de mii de torturați pe discord şi milioane în forum Adminii aceştia cruzi speră că în câteva zeci de ani vor construi peste tot sclavia perfectă, cu creiere în care nu mai există nimic altceva decât "c0ailii" lor, manipularea cu femei cu pula , cu cu "oglinjoarele" şi "pietricelele colorate" . Membri normali sunt ori chemați să "se alăture" jocului piramidal ori împinşi către moarte sau în cel mai bun caz către o banare.Forumul are aceleaşi probleme, fiind bogat în lurkeri. Deci nu este corect să spunem că sursa răului este în admini, chit că unii ar vrea până în ziua de azi să arunce fascismul în spinarea lui Tinkode. Totuşi, fascia este desenată pe dolari. "Shoulder by shoulder". Eu n-am sprijinit niciodată în societate căile de evaziune a justiției sau telecontrolul cerebral, dar acum prea mulți s-au dat pe brazda acestei masonerii care promite un viitor sclavagist, de aceea eu chiar n-am ce să lucrez cu ei.
 4. A folosit frate-miu. a facut ceva banuti. Am inteles ca IQOPTION se reorienteaza de pe optiuni binare pe altceva(cred ca crypto, sau optiuni binare cu crypto IDK)
 5. Legat de ethereum, despre Crypto Kitties ce pareri aveti
 6. Daca vrei sa cumperi ceva, la aparatele de le gasesti prin oras trebuie sa cumperi minim de 100 de lei
 7. Un X jailbreakuit, a man can just dream
 8. https://www.forecovery.com/fix-ios/iphone-stuck-in-recovery-mode.html Daca-l pui in DFU ar trebui sa-l vada
 9. Mai are cineva fisierele? scuze ca redeschid un topic mort de mult/off
 10. eubest

  Modafinil

  DuckDose (Bitcoin, CC) https://duckdose.com/ Quality Health, Inc. (CC) https://www.qhi.co.uk/ RuPharma (Bitcoin, CC) http://rupharma.com/search.php?search_query=modafinil RxRex (Bitcoin, CC) https://littlebiggy.com/viewSubject/p/4756248
 11. eubest

  Parere Iphone 7

  Nu suficient de inovativ cat sa ma mute de la ip6JB9.3
 12. Nu-mi fac reclama refferalul tau nu mi-a mers asa ca am mai pus unul pentru ca nu am mai vazut niciunul in thread. Cred ca ar deranja mai mult un thread in plus decat inca un post.
 13. Daca mai are cineva nevoie de reff valid https://cloudrino.net/?ref=3057 (sunt #123 of #2611 momentan)
 14. eubest

  Spotify premium

  Poti sa setezi muzica in offline
 15. Ar putea fi o solutie ca sa faci posturi pe care sa le poata vedea numai userii inregistrati?! Also:https://www.google.ro/#q=This+post+requires+you+to+click+the+Likes+button+to+read+this+content.+site:rstforums.com
 16. Mai are cineva tema asta? John Doe'''s Blog - Clean Wordpress Blog Theme - WordPress | ThemeForest am nevoie de ea
 17. Si-a facut Laszlo iar cont?
×
×
 • Create New...