1ban2bani Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 In primul rand imi cer scuze daca acest anunt trebuia postat in alta parte si rog anticipat administratorii sa nu-l stearga, de preferat sa-l mute intr-o categorie care i se potriveste mai bine.Si acum de ce am nevoie de 1 programator !?Vreau un program care sa preia adrese de email dintr-un fisier text sau csv si sa le introduca automat una cate una intr-o casetuta de feedburner (acea casetuta pentru abonare/inscriere cu email). Totodata acest program trebuie sa fie capabil sa treaca de codul captcha cerut dupa fiecare introducere a unei adrese de email sau sa-l completeze automat.Intrebare: Se poate face sau este nevoie de o baza de date de coduri captcha(ma refer la un anumit numar de coduri captcha pentru a le recunoaste mai apou programul, coduri care ar trebui introduse manual in prealabil)? In final vreau sa stiu daca este realizabil (logic ar trebui), in cat timp si care ar fi costul pentru un astfel de program?Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Quote
varlamdima Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Da-mi un P.M cu o metoda de contact, iti pot realiza eu ceea ce doresti la un pret decent. Ofer si factura pe firma daca e nevoie. Quote
dubiosonline Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Da-mi un P.M cu o metoda de contact, iti pot realiza eu ceea ce doresti la un pret decent. Ofer si factura pe firma daca e nevoie.doar sa nu ii trimiti nimic inainte pe mine m-a ars deja Quote
MrEnrich Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 exista deathbycaptcha.com cu api pt captcha Quote
s0m3day Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 nu am treaba cu programarea, dar daca ai ceva banuti iti poti lua ubot studio (cauta pe google) si il poti face acolo destul de usor si rapid..plus ca mai poti face multe alte chestii care o sa te ajute pe viitor Quote
1ban2bani Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 doar sa nu ii trimiti nimic inainte pe mine m-a ars dejaAm primit un mesaj direct in email de la o firma fantoma care se ofera sa-mi faca cu factura etc... cine sa fie oare? De ce spui ca pe tine te-a ars? Detalii? Cel putin sa stie lumea! Quote
1ban2bani Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 exista deathbycaptcha.com cu api pt captchaMultumesc dar nu multumesc. Nu vreau sa platesc tot timpul ptr 1000 de captcha rezolvate, softul pe care il vreau ar trebui sa ruleze mult si bine si sa rezolve zeci de mii sute de mii de captcha. Quote
twitchseo Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 (edited) @1ban2bani Eu ti-am trimis mesaj, de pe mailul firmei, si ti-am spus ca iti fac si factura etc, iar tu mi-ai zis ca nu platesti avans. Ok, atunci cauta un copil de 14 ani care iti face pe 10 euro un soft de 2 lei. Succes! Edited April 4, 2013 by twitchseo Quote
1ban2bani Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 @1ban2bani Eu ti-am trimis mesaj, de pe mailul firmei, si ti-am spus ca iti fac si factura etc, iar tu mi-ai zis ca nu platesti avans. Ok, atunci cauta un copil de 14 ani care iti face pe 10 euro un soft de 2 lei. Succes!@dubiosonline Imi mai faci mult reclama negativa? Ti-am mai explicat ca nu e vina mea ca tu nu stii ce vrei.Te-ai suparat de pomana... dar daca vorbim de incredere probabil ca esti constient ca e greu cu atatia tepari care bantuie prin online.1. Firma din partea careaia te-ai prezentat nu figureaza la nici o cautare pe internet.2. Nu am nimic impotriva sa-ti platesc un avans dar momentan nu stiu nici macar din ce oras esti , un numar de tel...nimic.3. Putem continua discutiile pe email dar imi trebuie un pic mai mult pentru a avea incredere ca putem colabora fara probleme. Quote
twitchseo Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 1. Firma de abea a fost creata, si nu folosesc promovarea online.2. Pai, nu mi-ai cerut aceste detalii, de unde te astepti sa le stii?3. Asta nu mai tine de mine. Quote
dubiosonline Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 ai grija cu twitchseo si varlam ala sunt aman2 tzapari varlam m-a ars de 5$(fomist maxim) si twitchseo a incercat acum sa ma arda de 10$ Quote
1ban2bani Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 ai grija cu twitchseo si varlam ala sunt aman2 tzapari varlam m-a ars de 5$(fomist maxim) si twitchseo a incercat acum sa ma arda de 10$Ma tem ca este unul si acelasi. Si de i-o fi cu suparare nu a vrut sa ofere detalii cand i-am cerut CUI -ul Firmei , adresa, nr de telefon... deh, prea multe vreau sa stiu si eu inainte sa arunc cu banii.Din pacate topicul a ramas fara rezultat practic. Quote
alinh0 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 E simplu de facut..as merge pe api'ul deathbycaptcha(50k captchas 70$). Nu stiu daca iti convine... Programul fara partea de captcha e banal:)) Quote
1ban2bani Posted October 16, 2013 Author Report Posted October 16, 2013 E simplu de facut..as merge pe api'ul deathbycaptcha(50k captchas 70$). Nu stiu daca iti convine... Programul fara partea de captcha e banal:))Pai chiar partea de Captcha este cea mai importanta; Repet O Intrebare: Chiar nu exista si posibilitatea de a introduce eu codurile (10 mii, sute de mii sau cate naiba or fi) iar programul sa le stocheze intr-o baza de date astfel incat la un moment dat sa fie capabil sa recunoasca in mod automat codurile? Si daca Da, cat de complicat ar fi sau mai bine zis cat ar costa!? Quote
alinh0 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Partea cu recunoscutul e posibila dar o sa ai mai multe fails decat succeeded. Si mai intervin si proxy'uri aici ,nu:-? Quote
emarketnew Posted October 18, 2013 Report Posted October 18, 2013 freelancer sau odesk. incearca Quote
1ban2bani Posted October 18, 2013 Author Report Posted October 18, 2013 freelancer sau odesk. incearcaMa asteptam sa gasesc mai multi programatori pe aici... si daca exclud codul captcha apeland la un 3-rd party pentru asta programul in sine este destul de simplu , evident pentru cine stie sa-l faca... dar se pare ca unii sunt foarte ocupati iar altii nu au nevoie de bani.Poate ar trebui sa postez la ajutor si sa cer sa mi se faca moca poate atunci sare unu' Quote
alinh0 Posted October 18, 2013 Report Posted October 18, 2013 Daca mai e inca pretul initial de 400$ ma apuc eu... Quote
1ban2bani Posted October 18, 2013 Author Report Posted October 18, 2013 Daca mai e inca pretul initial de 400$ ma apuc eu...Bugetul acesta era pentru varianta cu captcha integrata....din moment ce vreau sa apelez la un 3-rd party pentru un astfel de serviciu programul se simplifica in mod semnificativ ramanand partea de proxy si integrarea acelui al 3-lea serviciu de recunoastere a codului captcha....Deci fa-mi o oferta rezonabila pentru programul simplificat! Quote