Moderators Dragos Posted April 4, 2013 Moderators Report Posted April 4, 2013 Pe 9 (marti) se lanseaza Age of Empires 2 in varianta HD pe Steam. Am mai jucat si in trecut o parte de aici AoE 2 si de asta va intreb, poate jucam mai multi acum. Quote
em Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Salutare,Eu m? bag. Nu am mai jucat de ani buni dar înc? ?tiu forma?iile. Apropo:Cel mai probabil va trebui s? vi-l cump?ra?i de pe Steam. Cred ca o s? dureze pân? iese jocul + crack care s? ruleze fin. Quote
JohnyCNAM Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Azi l-am scos si eu.MA anuntati cand aveti chef de un joc relaxant. Quote
CristianRoflmao Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 un joc epic trebuie sa recunoastem acuma cateva saptamani mi l-am scos si eu iara si a trebuit sa-l patch-uiesc sa mearga pe o rezolutie mai mare maxima fiind 1024x768 sper sa fie leak-uit repede sa il pot avea in HD mersi pt informatie Quote
em Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 sper sa fie leak-uit repede sa il pot avea in HD Este leak-uit din ziua in care a aparut pe steam Quote