AdryaNNo_YSP Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Salutare tuturor internautilor de pe acest forum!Eu sunt Adi iar de azi sunt unul de-al vostru.Sper sa imi fac cat mai multe cunostinte pe acest forum si sa ne ajutam reciproc.Toate cele bune! Quote
StoNe- Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 De-al nostru? Iar noi ai cui suntem?ON: Bine ai venit! Quote
sicilianul Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Sa traiesti si bun venit. Sper sa cunosti sau macar ce misca pe forumul acesta. Quote
GorbanescuAndrei Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 (edited) salut hacki mei sunt adi iar de azi sunt unul deal vostrul.sper sami fak hackinguriasi dori un hac sa sparg sercuiritatea lui mama din guraare securitate maredeocamdata usarul este penis paroola nu stiuam adus ceva nou in industriaa romaniei hacingului este /root:php,perl.etc.....passwd/parolegugle.htmlsalut si miau!Toate cele bune!welcome bosule Edited April 14, 2013 by GorbanescuAndrei Quote
GorbanescuAndrei Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 salut hacki mei sunt adi iar de azi sunt unul deal vostrul.sper sami fak hackinguriasi dori un hac sa sparg sercuiritatea lui mama din guraare securitate maredeocamdata usarul este penis paroola nu stiuam adus ceva nou in industriaa romaniei hacingului este /root:php,perl.etc.....passwd/parolegugle.htmlsalut si miau!Toate cele bune!welcome bosule Quote
FiliBlox Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Nu te supara de intrebare, dar... esti manelist? Asta deduc eu dupa scris.In fine bun venit. Quote