mafia27 Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 (edited) Ma plictiseam , si cum nu am mai folosit photoshop de mai bn de 1an am zis sa vad daca pot face niste logouri Dar se pare ca mi-am pierdut "mana"Ce parere aveti? Edited April 10, 2013 by mafia27 Quote
Individual14xxx Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Destul de cool , sper sa o pui de o [afacere] . Quote
Wav3 Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Art Logo Conception ala din centru (turcuaz) e misto Quote
mafia27 Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 Unele efecte din Blending Options, precum Bevel & Emboss, Outer/Inner Glow, Outer/Inner Shadow, Satin, Stroke sau Pattern Overlay nu se pot aplica pe logo-uri pentru ca la redimensionare (presupunand ca totul este lucrat vectorial) efectele s-ar modifica si logo-ul nu ar mai fi la fel.Plus ca un logo ar trebui sa arate bine in mai multe variatii de culori si dimensiuni, adica sa nu fie definit de un anumit set de culori. Acum depinde si pentru ce/cine il faci.P.S. Daca autorii i-au zis Photoshop, tu de ce desparti cuvintele prin majuscule? Nu e magazin de poze, e Photoshop, program de editare.Multumesc mult pt sfaturi , voi tine minte asta , nu m-am gandit si la redimensionare Mi sa parut mai atractiv titlul scris astfel... Quote
XoddX Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Ultimile sunt superbe.Ai putea sa imi faci si mie un logo daca ai timp? Quote
mafia27 Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 (edited) Ultimile sunt superbe.Ai putea sa imi faci si mie un logo daca ai timp?desigur , spune-mi detaliile si voi incerca Edit: asta mi se pare putin mai reusit Edited April 11, 2013 by mafia27 Quote