bubbles Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Am urmatorul javascript care prin intermediul unui slider mi se schimba opacitatea la clasele scrise de mine :<script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $('#slider').slider({ min: 0, max: 1, step: 0.01, value: 1, orientation: "vertical", slide: function(e,ui){ $('.box').css('opacity', ui.value) $('.the-window').css('opacity', ui.value) $('.footer').css('opacity', ui.value) } }) });</script>Cum pot schimba si opacitatea background-image unei clase? Doar background, atat. Quote
bubbles Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 Am anumite elemente in acel div la care nu vreau micsorarea opacitatii.Practic vreau sa schimb opacitatea intregului website facand exceptie 2,3 clase. Quote
Pacalici Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Daca ai culoare foloseste rgba (CSS3). daca ai imagine incearca sa o scoti de pe background-image si sa o folosesti ca si tag img. Quote
bubbles Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 Exista posibilitatea sa am :$('body').css('opacity', ui.value)Iar la cateva clase aflate in body sa nu se aplice opacitatea ?Sa le ignore cumva. Quote
bubbles Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 $('body *:not(.the-window)').css('opacity', ui.value)Am incercat asa si nu merge.Folosesc Chrome. Quote
bubbles Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 Ok. Merci. O sa ma gandesc la alta abordare. Quote
Pacalici Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Incearca sa suprapui elementul fara opacitate peste elementele cu opacitate. Daca ai avea un exemplu mai concret poate ca as putea sa imi formulez o idee. 1 Quote
bubbles Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 Pacalici merci pentru ajutor, am reusit. +rep Quote