bt.ionut Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Salut,Am instalat soft-ul, am ip static, cand ajung "Static IP Configuration" nustiu ce sa mai scriu.Thanks ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 uitate pe contract ... ar trebui sa ai toate datele de conectare ! dns-urile le poti folosi pe cele de la google .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 uitate pe contract ... ar trebui sa ai toate datele de conectare ! dns-urile le poti folosi pe cele de la google ..Pe contract am doar un IP Mac Si cum aflu dns-urile de la google ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 pai ce ai? ip sau mac ??? cel mai probabil ai ip-ul...si langa mac-ul pt care a fost dat acel ip .. 1. verifica daca mac-ul de pe contract este acelasi cu cel de la placa ta de retea1.a. daca e acelasi intra in setarile routerului si cloneaza mac-ul 1.b daca nu e acelasi in loc sa il clonezi il scrii pe cel de pe contract !2. seteaza ip-ul respectiv in router cu subnet mask 255.255.255.03. mai uitate o data pe contract si vezi daca nu scrie si gateway pe acolo (daca nu baga 192.168.x.x unde x=ip-ul routerului adica 192.168.1.1 sau altul)4. dns-urile de la google ... google for them:| The Google Public DNS IP addresses (IPv4) are as follows:8.8.8.88.8.4.4The Google Public DNS IPv6 addresses are as follows:2001:4860:4860::88882001:4860:4860::8844 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Mac-ul ?la e al unui pc din casa. Afla care e pc-ul, conecteaz? routerul la el ?i cloneaza mac-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 Am clonat MAC-ul, insa tot nu ma pot conecta la wireless, adaptorul nici nu gasesc router-ul, nici tableta, nici telul nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Wireless-ul trebuie sa-l vezi chiar daca e "chior", deci daca bagi router-ul in priza trebuie sa-l gasesti . Vezi pe spate ca e posibil sa aiba un buton pentru wireless on/off . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Milf Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Scoate router-ul si conecteaza calculatorul cum l-ai avut inainte.Daca ai windows: Start -> Run -> cmd . Tastezi ipconfig/all, iti apar toate informatiile de care ai nevoie pentru a configura routerul: ip, subnet mask, gateway, dns, macDaca ai linux: terminal -> ifconfig . La fel iti apare tot ce ai nevoie pentru router. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 Scoate router-ul si conecteaza calculatorul cum l-ai avut inainte.Daca ai windows: Start -> Run -> cmd . Tastezi ipconfig/all, iti apar toate informatiile de care ai nevoie pentru a configura routerul: ip, subnet mask, gateway, dns, macDaca ai linux: terminal -> ifconfig . La fel iti apare tot ce ai nevoie pentru router.Am facut asta, insa tot imi zice ca default gateway nu e bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Milf Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 (edited) Am facut asta, insa tot imi zice ca default gateway nu e bun.Ai spus ca ai IP static. Cloneaza MAC-ul de la calculator pe router si seteaza routerul sa-si ia automat IP-ul.Verifica pt wireless daca e ON, vezi sa nu ai Hidden SSID. Router-ul incerci sa-l configurezi prin wireless? Daca da, foloseste un cablu! Edited April 11, 2013 by Dr.Milf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 fa ce a zis pir0manu...pentru wireless tot din router trebuie sa ii dai drumul ... verifica in sectiune LAN si seteaza de acolo ! foloseste wpa/wpa2 si nu uita sa verifici daca ai wps activat ..daca este activat dezactiveazal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 Ai spus ca ai IP static. Cloneaza MAC-ul de la calculator pe router si seteaza routerul sa-si ia automat IP-ul.Verifica pt wireless daca e ON, vezi sa nu ai Hidden SSID. Router-ul incerci sa-l configurezi prin wireless? Daca da, foloseste un cablu!Cum clonez Mac-ul, din soft-ul routerului ? Mai ma lasa sa clonez acolo doar selectez IP Dynamic.Wireless-ul e ON, CUm aflu daca am Hidden SSID ?Am conectat router-ul prin cablu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Milf Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 1. Cum clonez Mac-ul, din soft-ul routerului ? MAC Clone for the TP-Link TL-WR740N - PortForward.com2. Mai ma lasa sa clonez acolo doar selectez IP Dynamic. Selecteaza IP Dinamic3. Wireless-ul e ON, CUm aflu daca am Hidden SSID ? Te uiti in setarile WLAN, ai acolo ceva de genul Hde SSID: Yes/No4. Am conectat router-ul prin cablu.OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 Fix it !Multumesc tuturor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...