Jump to content
Morpheus13

Pandora Internet Radio

Recommended Posts

Posted

Salut.

Probabil multi dintre voi ati auzit,sau chiar folositi acest serviciu,Pandora.Deoarece acesta e valabil doar in US,avem nevoie de extensie pentru browser pentru a folosi serviciul,fiind posibil doar cu chrome sau firefox.

Am reusit sa folosesc serviciul cu ajutorul browserelor mentionate mai sus,folosind extensia respectiva,sau cu proxy.

Ce am eu nevoie este o aplicatie care sa ruleze direct in pc fara browser si sa functioneze.Am incercat sa folosesc Pandora one,sau Open Pandora insa nu functioneaza pentru ca imi detecteaza ip-ul de Ro.Daca folosesc program de genul hide ip traficul devine aproape imposibil si atunci mai bine raman la varianta browser cu extensie.

Este posibil sa folosesc vreuna din aplicatii,pastrandu-mi totodata viteza la net?daca da,va rog sa spuneti cum.

Posted

Poti folosi Spotify. Cand iti faci cont iti trebuie proxy. Apoi, daca intri mai mult de 14 zile consecutiv cu IP din alta tara contul iti va fi blocat. Dar in Spotify ai optiunea de a folosi proxy. Nu stiu sigur, dar cred ca va trebui sa folosesti proxy din aceeasi tara (desi e posibil sa mearga si din alta tara din cele acceptate).

Posted

Folosesc Spotify de peste 1 an si mi se pare cea mai tare chestie ever in materie de muzica. Singurele probleme ar fi calitatea sunetului si reclamele daca nu ai premium user, in rest e chiar awesome.

P.S. Au aparut si manele pe spotify dafuq.

"Esti frumoasaaaa

Ca o masinaaaa"