Nytro Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Coreea de Nord, într-o satir? de la „The New Yorker“: testul cu rachet? a fost anulat din cauza Microsoft Windows 8Publica?ia american? „The New Yorker“ are o nou? satir? din seria „The Borowitz report“ ?i noile ?inte sunt Coreea de Nord ?i Windows 8 de la Microsoft.„Agen?ia oficial? de pres? din Coreea de Nord a anun?at ast?zi c? testul cu rachet? a fost anulat din cauza problemelor cu Windows 8“, astfel începe textul din „The New Yorker“. Aceast? ?ar? este în centrul aten?iei în aceste zile în urma amenin??rilor sale, iar Andy Borowitz profit? de moment pentru a scrie o satir? în care cuprinde ?i produsul Microsoft. „Agen?iile de informa?ii au spus c? anun?ul ofer? o rar? ocazie de a vedea cum func?ioneaz? programul cu rachet? pe care îl are Coreea de Nord, care anul trecut rula pe Windows 95“, continu? Borowitz. Aceea?i agen?ie oficial? de pres? informeaz? c? testul a fost amânat pe o perioad? nedefinit?. Probabil c? pân? î?i întorc calculatoarele la Windows 95. Autorul publica?iei nu uit? s?-?i certifice informa?iile cu o surs?, cum altfel dac? nu apropiat? regimului nord-coreean. „Liderul suprem Kim Jong Un este furios din cauza problemelor cu Windows 8 ?i ia în calcul mai multe op?iuni, inclusiv aceea de a declara r?zboi Microsoft“, încheie Borowitz articolul s?u. Probabil c? echipamentele Apple sunt un pic prea scumpe. Articolul original este disponibil pe site-ul publica?iei.Sursa: Coreea de Nord, într-o satir? de la „The New Yorker“: testul cu rachet? a fost anulat din cauza Microsoft Windows 8 | adevarul.ro Quote
balanlucian Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Cite probleme si chiar da..aceasta tara este in centrul atentiei in ultimele luni pina la urma vom vedea ce va fi... Quote
S.R.I Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 (edited) Articolul e la bascalie dar o sa comentez putin pe langa.De cand a inceput toata vrajeala asta cu virgula Corea de Nord,nu am vazut nici un oficial al tarii sa spuna ceva la televizor(nu ma uit la tv dar citesc presa si practic reda ceea ce spune pe la tv).Apare din cand in cand cate un articol de genul,"un oficial al Coreei de Nord a amenintat ca fute si rupe tot ce prinde",dar frate,eu vreau sa vad cu ochii mei un video in care apare Kim Kakat sau un general cum zice ca ba,V-AM SPART! Nu am vazut nimic de genul asta.Stirile astea sunt inventate,se pregateste o invazie a Coreei de Nord si manipuleaza lumea ca ei sunt rai si vor sa atace SUA si bla bla bla.Coreenii sunt constienti ca daca americanii vor,in 6 ore ramane un desert acolo. Edited April 13, 2013 by S.R.I Quote