Kain_12 Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Salut, a participat cineva de pe aici la Acadnet? Anul acesta, anul trecut? Ceva pareri, impresii? Eu am participat anul acesta si am scos un rezultat destul de bunicel Quote
aleximb Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Si eu am participat anul acesta si am obtinut un rezultat destul de bun. Am vazut ca faza nationala va fi de pe 15 pana pe 19 mai. Stie cineva cum se vor tine probele ? Fiecare grupa va sustine proba in cate o zi sau toate grupele in aceeiasi zi ? Quote
Kain_12 Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 Daca atat va dura, cred ca fiecare va sustine in zi diferita. Poate ne vedem pe acolo, si eu m-am calificat la nationala acuma Quote
sInK Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Si eu am fost la Acadnet, dar nu m-am calificat la nationala.Am fost pe locul 24 insa doar locurile de la 1 pana la 20 s-au calificat Quote
VladX Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Ca sa nu mai deschid un topic nou,poate cineva sa-mi ofere mai multe detalii despre acadnet,inafara de cele prezentate pe site?De exemplu cat timp ai la dispozitie/proba sau cu ce ma ajuta daca ma calific la nationala/iau un loc bun. Quote