Jump to content

aleximb

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aleximb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. As dorii si eu cartea: The Anomalies-Joey Goebel (Anomalii-Joey Goebel) Daca s-ar putea sa fie in Romana ar fii super. Multumesc mult!
  2. Si eu am participat anul acesta si am obtinut un rezultat destul de bun. Am vazut ca faza nationala va fi de pe 15 pana pe 19 mai. Stie cineva cum se vor tine probele ? Fiecare grupa va sustine proba in cate o zi sau toate grupele in aceeiasi zi ?
  3. Daca declaram ca suntem din SUA cum primim acel cod de verificare prin posta? Acel cod este necesar pentru a face retrageri.
  4. Tot cu acel program. Nu vreau sa ma dau mare, dar e foarte usor de decriptat.
  5. uka-uka.exe era un client de RAT ceva pe care nu trebuia sa il rulez.Nu-i asa? Ce trebuia sa fie la Bonus ca eu primesc o eroare si atat.Cheers!
  6. Eu folosesc DarkComet 5.2 si mi se pare foarte bun. P.S. Vad ca nu e in lista. Link: GirlShare - Download DarckComet 5.2.rar
  7. Se pare ca acest site nu este profitabil mai deloc. Am completat cam tot ce se putea completa si am scos doar 4.25 $. Pierdere de timp.
  8. Mda... se pare ca prea puteti sa ma ajutati cu raspunusul la intrebarea mea.
  9. Cateva medicamente care nu se mai gasesc pe piata.
  10. Salutare! Astia de la SilkRoad mai livreaza in RO? Era odata un articol pe net cum ca au fost prinsi si nu mai fac livrari in EU. Stiti ceva?
  11. Am vazut ca este pe net un program pentru site-ul asta pentru a folosi mai multe ocnturi in acelasi timp.Stiti ceva despre el?
  12. Mie imi vin in Spam si uneori in Inbox. Folosesc Gmail.
  13. E destul de bun siteul si trimite foarte repede banii, dar are cam putine oferte pentru romania. Am gasit unul care are foarte multe oferte( aproximativ 16 pag.) si trimite la fel de repede banii: Point Dollars - Members - Register P.S. daca e vreo problema ca am pus link cu ref o sa-l sterg.
×
×
  • Create New...