M4T3! Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Am 3 intrebari:1. Daca am luat un template free(html, css si javascript) SEO este influentat? ...ca ma gandesc ca mai sunt siteuri ca al meu.2. Daca scriu pe google: dentist cluj pozitiile de la 1-7 sunt afisari google place. Pentru ei mai e neovie de SEO? Sau doar e suficient ca siteul sa fie inscris in google local bussines? 3. Pot fi depasite aceste afisari fara a inscrie siteul in google local? Prin seo clasic?Multumesc Quote
LegendKiller Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Pot sa-ti raspund doar la prima intrebare. Nu conteaza template-ul atat timp cat tu iti adaugi continut unic pe site. Quote
Vlachs Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Am 3 intrebari:1. Daca am luat un template free(html, css si javascript) SEO este influentat? ...ca ma gandesc ca mai sunt siteuri ca al meu.2. Daca scriu pe google: dentist cluj pozitiile de la 1-7 sunt afisari google place. Pentru ei mai e neovie de SEO? Sau doar e suficient ca siteul sa fie inscris in google local bussines? 3. Pot fi depasite aceste afisari fara a inscrie siteul in google local? Prin seo clasic?Multumesc1.Da conteaza, inclusiv continutul html este indexat.2.Este indeajuns ca site-ul sa fie inscris.3.Nu am vazut nicaieri pe nici un keyword ca link-urile respective sa fie pozitionate mai jos, doar in top-ul rezultatelor. Quote
M4T3! Posted April 23, 2013 Author Report Posted April 23, 2013 Bun. Va multumesc. Continutul este unic, am mai adaugat si eu bucati de cod iar pe altele le am eliminat. Sper sa nu fie vreo problema. Atunci o sa inscriu siteul in local bussines si nu o sa mai fie o mare bataie de cap.Multumesc inca o data! Quote