Jump to content
M4T3!

3 intrebari SEO

Recommended Posts

Posted

Am 3 intrebari:

1. Daca am luat un template free(html, css si javascript) SEO este influentat? ...ca ma gandesc ca mai sunt siteuri ca al meu.

2. Daca scriu pe google: dentist cluj pozitiile de la 1-7 sunt afisari google place. Pentru ei mai e neovie de SEO? Sau doar e suficient ca siteul sa fie inscris in google local bussines?

3. Pot fi depasite aceste afisari fara a inscrie siteul in google local? Prin seo clasic?

Multumesc

Posted
Am 3 intrebari:

1. Daca am luat un template free(html, css si javascript) SEO este influentat? ...ca ma gandesc ca mai sunt siteuri ca al meu.

2. Daca scriu pe google: dentist cluj pozitiile de la 1-7 sunt afisari google place. Pentru ei mai e neovie de SEO? Sau doar e suficient ca siteul sa fie inscris in google local bussines?

3. Pot fi depasite aceste afisari fara a inscrie siteul in google local? Prin seo clasic?

Multumesc

1.Da conteaza, inclusiv continutul html este indexat.

2.Este indeajuns ca site-ul sa fie inscris.

3.Nu am vazut nicaieri pe nici un keyword ca link-urile respective sa fie pozitionate mai jos, doar in top-ul rezultatelor.

Posted

Bun. Va multumesc. Continutul este unic, am mai adaugat si eu bucati de cod iar pe altele le am eliminat. Sper sa nu fie vreo problema.

Atunci o sa inscriu siteul in local bussines si nu o sa mai fie o mare bataie de cap.

Multumesc inca o data!