ionu7z Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 O recomandare de o carte de CSS3 ( + html5 daca se poate..) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisTany Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 nu merita sa iei carte, iti trimit imediat un sir de tutoriale video in care te invata bazele, cat sa primesti avant, de acolo te descurci singur prin practica + w3schools. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1995 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 nu merita sa iei carte.http://www.myfacewhen.net/uploads/4251-full-retard.jpgOntopic : The Smashing Book #3 "Redesign The Web" Is Out! | Smashing Magazine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisTany Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 ce te face asa de sigur ?eu de acolo mi-am luat bazele apo pratica + google cand nu stiam ceva si pot sa zic ca am ajuns la cunostinte foarte bune. Daca tu ai bani de aruncat aiurea (sau el) e treaba ta.on: ti-am trimis pm cu linkul. Merita sa te uiti la fiecare videoclip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1995 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 ce te face asa de sigur ?eu de acolo mi-am luat bazele apo pratica + google cand nu stiam ceva si pot sa zic ca am ajuns la cunostinte foarte bune. Daca tu ai bani de aruncat aiurea (sau el) e treaba ta.on: ti-am trimis pm cu linkul. Merita sa te uiti la fiecare videoclipLucrurile de calitate nu sunt gratis, am vazut ce ai invatat, esti la nivel average de indian, si cu conceptia asta nu o sa ajungi departe, cele mai bune sunt cartile, un tutorial video niciodata nu intrece o carte scrisa de acelas om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 trimite-mi si mie in pm linkul. mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisTany Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Lucrurile de calitate nu sunt gratis, am vazut ce ai invatat, esti la nivel average de indian, si cu conceptia asta nu o sa ajungi departe, cele mai bune sunt cartile, un tutorial video niciodata nu intrece o carte scrisa de acelas omunde dracu ai vazut tu ce am invatat eu ?am trimis linkul la toti care mi-au dat pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1995 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) Citesti o carte daca nu stii nici CSS2, dar nu citesti o carte intreaga ca sa inveti sa folosesti 10 instructiuni noi, sau cate are CSS3. La fel si cu HTML5. Si eu am invatat totul de pe w3schools + site-uri de exemple petnru efectele CSS3.@Robert, arata-mi si mie o aplicatie facuta de tine care implica elemente HTML5 si CSS3 de care nu se poate afla si de pe w3schools, sau site-uri asemanatoare.Eu fac aplicatii full JS, uite code sample Plain Text code - 280 lines - codepadSi idea e sa stii cum folosesti elementele si anumite lucruri care par imposibile sa le faci simplu.P.S nu inteleg de ce va luati la cearta cu mine cand am dreptate, daca omul a intrebat, i-am raspuns. Daca cartile ar fi inutile de ce le mai fac oameni. Edited April 29, 2013 by Robert1995 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...