Jump to content
AlMalalah

Ce suplimente luati ?

Recommended Posts

Posted

Pentru cei ce fac sau au facut sala:

• Imi puteti recomanda ce suplimente si/sau steroizi luati sau ati luat si au avut si efect (altul decat diarea) ?
  • In al doilea rand, a incercat cineva Cresterea masei musculare | testosteron ?
    Eu am cautat pe net substanta activa a probolan (Epihydroxetiolan-17-ester matrix) si nu se gaseste nicaeri nici un prospect, nimic. E pe bune sau e teapa ?

Posted

Doamne... e primul tau post si intrebi de "cai verzi pe pereti..."

Mai nou, acest forum a ajuns... vai de capul lui. Vin copii cu tot felul de intrebari.

Acest forum nu este pentru asa ceva!

header.jpg

Totusi o parere... Lasa prostiile de proteine si steroizi deoparte si trage tare de fiare!

Posted

La ce plm vrei steroizi? Iti creste preponderenta la infart cu 25% ( conteaza si organismul ce-i drept); plus ca nu se "merita" daca n-ai cel putin 5-10 ani de sala in spate

Incearca pentru masa Glutamina, oxid nitric( animal pump, jack3d ,etc; vezi ca au cofeina , deci fara cafea), amino-acizi ( folosesc de la universal) ; Creatina si proteine ( Un whey 100% gold de la ON si creatina monohidrata tot de la ei).

Si daca vrei sa te apuci de " bulkin' " te apuci de greutati mari ( vezi sa nu ia valu' si sa faci power-lifting) si putine repetari.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...